Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam takie pytanko coś mi delikatnie skrzypi w tylnym chyba lewym kole w czasie jazdy byłem to sprawdzic ale ponoć wszystko gra sam już niewiem czy to norma troszkę mnie to denerwuje jakieś porady??
Opublikowano
No cóż kolego na wiosnę tak mają w bemki :D jak zawiasy są trochę styrane.Przerabiałem to już w 2 moich betkach.Jest to tzw.tuleja pływająca,wymień najlepiej parę w lewym i prawym zawieszeniu.Polecam firmę lemforder,bo z mojego doświadczenia inne kiepsko wypadają. :norty:
Opublikowano
To to nic stoje sobie na swiatlach w niedziele z otwarta szyba i lapie pierwsze slonce a za chwile podjezdza x5 rok 2008 obok mnie i slysze glosne skrzypienie :wink: kwas niesamowity :!:
The ultimate driving machine.....B.M.W///M SPORT
Opublikowano

Dokładnie zgadzam się z kolegą. Też to przerabiałem dwa tygodnie temu, skrzypiało w zawieszeniu jak w naszym poczciwym Żuku.

Sworzeń dolnego wachacza z tego co mówił mechanik siada po około 100tys kilometrów. Założyli mi lamforda, zapłaciłem coś koło 600pln z robotą, z tym iż to nie było ASO

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
No cóż niektórzy to potrafią się cenić.Ja zapłaciłem 200zł za 2 sztuki też lemfordera,
?

2 sztuki nowe lemforder? Możesz powiedzieć które to wahacze wymieniałeś? I czy na pewno były one nowe? :)