Skocz do zawartości

316i,jakie klocki do tarcz mikoda gt n/n??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,Panowie sezon już niebawem,śnieg topnieje i niedługo wkońcu będzie można założyć letnie kapcie itp.,niektórzy pewnie coś więcej niż tylko letnie kapcie,w moim przypadku dochodzą do tego tarcze mikoda gt nacinane/nawiercane.Czytałem wiele postów na wielu forach na temat takich tarcz i wyczytałem że najlepsze klocki do tego kompletu to Ferodo.Chciałem dziś,ewentualnie jutro sobie zamówić z Alledrogo takie klocki,cena 90-150 za model premier lub target,ale chciałem też taki temat przedyskutować tutaj.Ktoś ma u siebie takie tarcze lub słyszał od znajomych jakie klocki są dobre??Będę wdzięczny za każdą pomoc i uwagę i proszę nie pisać że tarcze które kupiłem są do kitu,mam je i trzeba dokupić tylko klocki.Pozdrawiam
Opublikowano (edytowane)
Witam,Panowie sezon już niebawem,śnieg topnieje i niedługo wkońcu będzie można założyć letnie kapcie itp.,niektórzy pewnie coś więcej niż tylko letnie kapcie,w moim przypadku dochodzą do tego tarcze mikoda gt nacinane/nawiercane.Czytałem wiele postów na wielu forach na temat takich tarcz i wyczytałem że najlepsze klocki do tego kompletu to Ferodo.Chciałem dziś,ewentualnie jutro sobie zamówić z Alledrogo takie klocki,cena 90-150 za model premier lub target,ale chciałem też taki temat przedyskutować tutaj.Ktoś ma u siebie takie tarcze lub słyszał od znajomych jakie klocki są dobre??Będę wdzięczny za każdą pomoc i uwagę i proszę nie pisać że tarcze które kupiłem są do kitu,mam je i trzeba dokupić tylko klocki.Pozdrawiam

Cygan no i trafiła kosa na kamień :twisted: .Po co zakładasz temat jeżeli znalazłeś już odpowiedz :mad2: Bo chciałeś sobie podyskutować :?: O czym :!: Tu masz odpowiedz viewtopic.php?f=69&t=119937

Edytowane przez ŁYSY.BMW.E36
Opublikowano
Łysy nie zauwarzyłeś że kolesie co pisali na tym forum to maja fury po około 200 koni??Klocków jest wiele rodzajów,a jednej firmy.Piszę sobie z kolesiem z Allegro i też pytam o te same rzeczy,aż dowiem się,Ferodo kosztuje od 90 wzwyż,a jaki model wybrać na moje 102 konie??Swap w drodze na 140 koni,także będę brał pod uwagę 140 koni.Otworzyłem nowy temat,wiesz czemu??Bo dziwię się że nikt nie proponuje Brembo,ta sama cena a z tego co ja wiem to jest ostra konkurencja dla Ferodo.Dlaczego nikt nie wspomina o Brembo??O to mi chodzi,Łysy to nie był kamień,to była pieczarka
Opublikowano

Latem zakładałem na przód premiery i jestem naprawde zadowolony

Są tylko dwa minusy:

1. Szkoda że mikoda nie robi tarcz na tylnią oś (318is)

2. oszczędzają na czarnej farbie, cienka warstwa, warto przed założeniem poprawić

=======================

BMW 528i e39 Sedan M-PAKIET, 99r benz+gaz