Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. ostanio jeździlem e46 kumpla 150km tyle ze w sedanie i nie zbiera sie tak jak moja. zaciekawiony porownałem jeszcze z jedna e46 i chodziła jak kumpla. autko kipiłem w belgii dwa lata temu. stało na 18 calowych fegach sportowe zawieszenie kierownica nakładki chromowane na progi. włascicielem był 22 letni chłopak, pytałem go czy cos robił z tym autem on mi powiedzial ze takie kupil w salonie, ze autko jest kupione w lutym 2005r a w tym samym roku wyszedl nowy model i dlatego takie niestandardowe wyposażenie, by zachecic klienta dokupna popszedniego modelu. ile jest w tym prawdy niezastanawialem sie az do teraz. moje pytanie to czy mozliwa jest fabrycznie podniesiona moc ?? czy to tylko czip własciciela ?? lub złudne wrazenie. mieszkam w miescie 15 tysiecy i niestety nie ma hamowni. belgijski dowod gdzies wyszedl i nie moge go namierzyc a w polskim mam 110kw. tyle ze slyszalem ze w polsce na pierwszym przegladzie wpisuje dane z ksiazki.

napiszcie co o tym sadzicie by rozwiac moje watpliwosci. pozdrawiam i dzieki