Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zabieram się za wymianę regulatora ciśnienia paliwa na listwie wtryskowej. Żaden wtrysk nie leje/nie cieknie więc teraz pytanie jak złożyć to do kupy żeby nic nie lało? Zrobiłem tak: Odkręciłem te śrubki które trzymają listwę wtryskową, nie odpinałem żadnych kabli, następnie pociągnąłem listwę delikatnie do góry i wtryski wyszły. Co teraz? Jak wymieniłem sobie już regulator to jak osadzić z powrotem tą listwę wtryskową? Posmarować olejem dół wtrysków i wcisnąć? Czy jak? Jak nie ściągałem wtrysku z listwy to nie muszę żadnych nowych oringów prawda?

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam,

Maks

Opublikowano

jedynie mozesz je benzyną nasączyc.

ja to miałęm problem ale z wyciągnieciem wtrysków. nasączyłem beznyzną i było duzo lzej.

Opublikowano
hehe.Nie mów mi że szukasz gdzie indziej problemu z przyśpieszaniem...zamiast wydech zmienić :shock:
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif
Opublikowano
Hehe wydech jutro będę miał wstawiony od 323ti. Wyrwałem kąska, poszukałem i znalazłem! :) Jutro wkładam ! Ale regulator też wymieniam :) Będziesz na gg dzisiaj?

Pozdrawiam,

Maks