Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pozwolę się wpjąć w temat. Kiedyś gdzieś czytałem (wydawało mi się że na tym forum ale nie mogę tego znaleść) że jest jakiś sposób (nie spawanie na 100%) by zwykły dyfer spiąć w jakimś stopniu. Czy ktoś z forumowiczów słyszał o czymś takim?

Pozdrawiam

Opublikowano
Pozwolę się wpjąć w temat. Kiedyś gdzieś czytałem (wydawało mi się że na tym forum ale nie mogę tego znaleść) że jest jakiś sposób (nie spawanie na 100%) by zwykły dyfer spiąć w jakimś stopniu. Czy ktoś z forumowiczów słyszał o czymś takim?

Pozdrawiam

http://www.bmwklubpoludnie.pl/printview.php?t=727&start=0&sid=e20baaab8487a3240dc3cee61cc33b14

A little piece of heaven in my hands
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ciekawe. hmm Gosciu bardzo zachwala. Ciekawe czy taka szpera jest rzeczywiście trwała i nie odbije się na kondycji samego dyferencjału.
Opublikowano
Ciekawe czy taka szpera jest rzeczywiście trwała i nie odbije się na kondycji samego dyferencjału.

ja osobiście bał bym sie zakładać takich wynalazków :wink:

ale może faktycznie to nie taki głupie :norty: przez ostatnie dwa dnie przecztałem wiecej postów o szperach niż od kąd żyje, i napotkałem sie na tematy z takim blokowanem dyferencjału , i chłopki pisały że to średnio bezpieczne jest ale ile w tym prawdy to nie wiem

tato! tato! dlaczego ci ludzie klekają? bo to bawarka jedzie synku..