Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przymieżam sie do kupna e91 i nie bardzo oriętuje się kiedy byl przeprowadzony facelift i jakie są różnice przed i po (wizualne i mechaniczne).

Chodzi mi o model 320d i czy te z silnikiem 177hp. to sa juz po lifcie i z poprawionym iDrive?

Dzieki za pomoc,

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czyli moc nie szła w parze z liftem?

Patrząc po ogłoszeniach 177 konne silniki sa juz montowane w 2007r.

A jak ma sie to do iDrive - czy ten poprawiony ( łatwiejszy w obsłudze) był dopiero w modelach po liftowych?

Opublikowano

177km weszło jakos pod koniec 2007 roku,. Więc zmieniła sie moc silnika oraz troszke aluminium pojawiło sie na pokrętłach od climatronica... z tego co pamietam to było tyle. Zew lift był własnie tak jak kolega wyżej napisał w 2008 roku. Maska, zderzak, lampy przód i tył i tylnia klapa...być moze cos jeszcze co pominąłem.

pozdrawiam

• 10 lat później...
Opublikowano
Cześć, czy lampy LCI były zawsze montowane w rocznikach od 2009 w górę? Czy może być np zwykła wersja ze starszymi lampami w roczniku 2010? Chodzi o BMW e93
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
E93, lift, to chyba polowa 2010 dopiero.
Opublikowano
To by się zgadzzło bo auto, o którym myślę to produkcja luty/marzec 2010. Dzlęki wielkie! :)