Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy udało się komuś przeprogramować czujnik zmierzchu w e46, tak że światła mijania świecą cały czas?

Chodzi o to żeby w pozycji auto po przekręceniu kluczyka automatycznie zapalały się światła a po wyjęciu gasły.

Wiem że można zrobić drogowe jako światła do jazdy dziennej ale to mi się średnio podoba.

Chciałbym mieć cały czas zapalone światła mijania, tak żeby mieć pokrętło w pozycji auto i nie przejmować się wajchowaniem tak jak to jest w nowszych modelach.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Moznaby zakodowac jako dzienne nie długie tylko mijania

GED_AL_ALS_DRL

Dać wert na 04 i na ustawieniu auto w dzień bedzie 40% a jak czujnik wykryje potrzebe to da 100%

a jak ktoś ma xenony...?

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Moznaby zakodowac jako dzienne nie długie tylko mijania

GED_AL_ALS_DRL

Dać wert na 04 i na ustawieniu auto w dzień bedzie 40% a jak czujnik wykryje potrzebe to da 100%

czyli tym ustawieniem ustawiamy przy jakim natężeniu światła czujnik ma odpalić światła mijania ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Możesz jeżdzić cały czas z włącznikiem świateł w pozycji 2, a jak wyjmiesz kluczyk to gasną ci wszystkie światła, a nie przełączają sie na pozycyjne (zapobiega rozładowaniu aku). Poszukaj... Ja nie pamiętam jka się ta opcja nazywała..