Skocz do zawartości

(OBC) instrukcja obsługi komputera pokładowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

szukalem i szukalem... ale nikt konkretnie o tym nie pisal....

dlatego... potrzebuje instrukcje obslugi (najlepiej w j.polski) komputera pokladowego (OBC) do bmw E32

ma ktos cos takiego ?

pozdrawiam

cosmo

tylko nie GAZ !!!

Edytowane przez cosmo
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Cosmo - jak chcesz to kup sobie oryginalną w ASO po polsku - koszt ok. 25 zł. Jak nie będą mieli to napisz mi na priva adres do Siebie a wyślę Ci ksero z mojej e34 (kompy były takie same).

Pozdro - Krzysiek

BMW Klub Polska.

BMW E84 2.8iX

BMW E31 840Ci M60B40

BMW Klub Polska

Opublikowano
Cosmo - jak chcesz to kup sobie oryginalną w ASO po polsku - koszt ok. 25 zł. Jak nie będą mieli to napisz mi na priva adres do Siebie a wyślę Ci ksero z mojej e34 (kompy były takie same).

Pozdro - Krzysiek

BMW Klub Polska.

dzieki

oki.. sprawdze i jesli cos takiego bedzie to sobie kupie... ale jesli bedzie problem to sie odezwe i z checia skorzystam z Twojej propozycji...

a moze jesli jest tego nie wiele to moze warto to gdzies podpiac ? tak by wszyscy mogli skorzystac...

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
Działa działa - tylko wczoraj w nocy pracowaliśmy nad serwerem i był wyłączony od około 0.00 do 4.00 rano :D
Mariusz
Opublikowano
Działa działa - tylko wczoraj w nocy pracowaliśmy nad serwerem i był wyłączony od około 0.00 do 4.00 rano :D

Fakt, działa :D

ps. a nie ma ktoś jakiegos pdf z kompletną instrukcją do E34 ?

Opublikowano

A znasz coś takiego jak "szukaj" na forum ? - niedawno było o tym na forum - np. tu :

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=10201

i wielu innych wątkach

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)