Skocz do zawartości

330Ci - Sprzedaż Kupno BMW - ile doinwestowaliście w auto

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wow :shock: mozemy zrobic test na moim ile wytrzyma automat :mrgreen: jak siadzie to naprawde zrobie manuala do tego ic i bedzie M5 diesel i oczywiscie co najwazniejsze to program od TC

Yoshi mysl o mocnym sprzegle do m57n :D

TC-performance Bydgoszcz - Hamownia Podwoziowa

Warsztat, chiptuning, diagnostyka, dpf off-wszystkie marki,

regeneracja vp44

regeneracja turbospreżarek

http://www.TC-PERFORMANCE.eu

https://www.facebook.com/TeCebydgoszcz

725 537 442

Opublikowano
z ciekawostek, widzialem też niedawno projekt E90 330d M57N2 na zdaje ok. 310KM i to też na zupełnie seryjnych gratach...
Opublikowano
i poszło w tym tygodniu kolejne 1500 zł w autko:) lewy wahacz, tuleja wahacza prawa i lewa strona, łącznik stabilizatora lewa strona,ustawianie zbierznosci po tych czynnościach, klocki hamulcowe tył, wieszak układu wydechowego z ta guma bo był zerwany, i termostat główny, bo pękła obudowa i lało płyn jak cholera.
Opublikowano
Jak na moje oko twoje auto jest warte 34tys ogladalem przed chwila na mobile i ceny w niemczech rocznikow 330i 2003 i 2004 zaczynjaja sie od mionimum 9 tys e do 18 nawet w m pakiecie . sam w swoje 320d wloyzlem 6tys w ciagu roku plus 4 tys w opony nowe felgi i felgi stalowe zimowe z oponami uzywki czyli w sume 9600tys i kto mi teraz by dal za moje 320d w full opcji m pakiet musial bym wolac JAKIES 44 tys zeby swoje wziac a auto mam od roku i 20 tys zrobilem
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W samochód się inwestuje dla siebie, nie dla przyszłego kupca.
Opublikowano
Niby tak, ale przychodzi po czasie opcja na cos innego, szybszego, mocniejszego i sprzedajesz...potencjalny kupiec daje Ci cene rynkowa, a nie plus 8-10tys co doinwestowales :wink:

chiptuning, diagnostyka

506 072 789