Skocz do zawartości

330Ci - Sprzedaż Kupno BMW - ile doinwestowaliście w auto

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

standardowa kiera w E90 jest paskudna, to fakt, ale ta sportowa jest bardzo fajna, lepsza od M-pakowych w E46 moim zdaniem.

u mnie środek wygląda dokładnie tak jak poniżej, tylko z tym że ja nie mam idrive a radio professional:

http://images.esellerpro.com/2493/I/104/44/E90_In_Cockpit_Alu_Titan_p.jpg

a to co wkleiliście to największy golas jakiś i dlatego tak źle wygląda :P

Edytowane przez jceel
Opublikowano
uuu to w takim razie też mam dobrze doinwestowaną 320d bo wydałem ok 8 koła a nie poszedł mi (twu twu) jeszcze wał i pompa :cool2:
Opublikowano
chyba 2,0 D , tak jak wspominałem tu powyżej 100 mil na godz zabierają prawko ...

nie szkodzi... M57N jest bardzo oszczędnym silnikiem jak na tą moc i pojemność... i niekoniecznie musi służyć do szaleństw na drodze! można nim jechać spokojnie 80-90km/h używając 6 biegu, cieszyć się pięknym pomrukiem silnika i elastycznością w każdym zakresie obrotów.

co ciekawe, nowszy M57N2 z tego co widzę pali więcej, choć ja mam xdrive, więc to też na pewno ma wpływ. mimo wszystko, wydaje mi się, że w M57N2 przy ostrzejszej jeździe spalanie ostro idzie w górę. ze wszystkich M57 które miałem to M57N miał najmniejsze spalanie, porównywalne z 2.0d M47 albo i mniejsze. z drugiej strony M57N2 pracuje ze wszystkich najciszej i ma chyba najlepszy dźwięk.

Opublikowano
TC a Czerwony tą swoją ma w manualu?? bo już nie pamiętam...

tak, ma w manualu. choć u niego po wymianie skrzyni miał jakiś problem z wodzikami, jak siedziałem w jego 330d i wachlowałem biegami to wchodziły strasznie ciężko.

Opublikowano

Marcin... Ty Nam lepiej powiedz jak tam sprawa ze swapem sprzęgła M47N do M47 :wink:

TC... to raczej przy takiej mocy i momencie powinno zostać nazwane LOTEM :wink: