Skocz do zawartości

318is Jak mam sie dostac,do dmuchawy od nawiewu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZESC koledzy mam maly problem .Piszczy mi wentylator od nadmuchu coraz glosniej!!! pewnie nadaje sie do wymiany!?ale jak? mam sie do niego dostac?? BMW 318i 140km z 1993rok licze na pomoc od bardziej doswiadczonych odemnie :cry: :8)

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu. Następnym razem dostaniesz ostrzeżenie (już drugi raz Cię upominam). mattiss

Opublikowano
wentylator jest w pod szybiu ale tamtendy razczej go nie wyciągniesz chyba trzeba bedzie od środka
:mlotek: Totalna bzdura :mad2: Zanim coś napiszesz zastanów się nad tym :reading2: :reading2: i dopiero pisz A najprostrzym rozwiązaniem na takie rzeczy będzie lektura książki ''Sam naprawiam BMW e36'' i koledze Jaras27 też proponuję lekturę tej książki
Opublikowano
Dziekuje Panowie jestem tu nowy!!takze wybaczcie ale wdrazam sie pomalu,napewno nie wszyscy odrazu wiedza wszystko!! :lol: Damy rade !Zaczniemy od tej ksiazki :cool2:
Opublikowano

Ja gdzieś mam w pliku. Jak chcesz yo napisz mi na po swój prywatny adres mailowy to ci wysle.

A to do nagrzewnicy to zwal deskę i bedzie najprościej. Co jak co ale nie jest wiele pracy przy zwaleniu deski.

Kolega seba e36 chyba nie lubi nowiciuszy ale nie trzeba sie tak odrazu unosić. Kiedyś tez zaczynałeś z bme i odrazu byłeś wachowcem w tej dziedzinie? Po to jest forum żeby pisać o problemach i pomagac.

Opublikowano
Kolego ja wyciągałem przy sedanie wentylator wiec powinno być tak samo. Otwórz maskę i za silnikiem jest blacha która kryje wiązkę kabli odkręć ja (może być mocno przyklejona). Odsuń kable i tam będziesz miał obudowę wiatraka.Pościągaj blaszki i wyciągaj. Musisz dobrze ustawić obudowę i wiatrak przy wyciągnięciu.