Skocz do zawartości

Pomocy!Do jakiego modelu sprężyny z 3 niebieskimi paskami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, może ktoś jest głębiej wtajemniczony,dostałem od znajomego 2 ładne sprężyny przednie, posiadają po 3 niebieskie poziome paski

on jednak nie kojarzy z jakiego modelu,w grę wchodzi tylko E46 lub E39 widzę po grubości

proszę o pomoc, sprężynki w super stanie!

hej!

Opublikowano
ja u siebie posiadam takowe sprężynki (523i 97'), kiedyś myślałem że to jakieś specjalne oznaczenie, bo przód miał niebieskie znaki,natomiast tył białe lub żółte, a że dodatkowo mam zawias m-technik to sobie wkręcałem, ze jest to być może jakiś specjalny wypust pod m-tech. Później takie samo oznaczenie znalazłem w innej 5er ze zwykłym zawieszeniem :shock: wiec to chyba standard
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Pdepne się.

Który model touringa miał względnie wyższe/twardsze springi ? Vki miały inne springi niż rzędówki ? Bo często mam coś ciężkiego na pace i tak trochę już ta [BAD] siedzie ;/ A coś bym chciał z tym zrobić, na mega glebie mi nie zależy, jednak aby się ponton nie robił.

Mam dostęp do części tylko muszę wiedzieć o co pytać. Ruszał ktoś ten temat ?

Świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia.

Komponenty poliuretanowe do aut - zainteresowany ? pisz.