Skocz do zawartości

E36 318 pytanie odnosnie centralnego zamka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, koledzy podpowiedzcie mi jak dokladnie idzie wiazka przewodów z centralki ZVM gdyz po odebraniu samochpdu od blachara ktory m.in spawal elementy karoserii , po prostu nie dziala. Nie mam pojecia czy cos przecial dlatego wlasnie pytam gdzie te przewody sie kryja. Nie moge sie z nim skontaktowac wiec jestem skazany na siebie. Gdzie byscie Wy szukali usterki, bo ja juz nie wiem sam, klapa baganika wyeliminowana. Aha, czy jesli zakladal drzwi i wpinal kostki, to czy w przypadku niedomkniecia ktorejs mogly by byc takie objawy? Bardzo chetnie poslucham sugesti bo jak to mowia co dwie glowy to nie jedna. Pozdrawiam :cool2:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Również sprawdziłbym bezpieczniki może przy spawaniu nie odłączył akumulatora i się usmażyły, jak nie to szukaj wszędzie tam gdzie była jego ingerencja. POZDRO
Opublikowano
Witam ponownie, usterke odnalazlem, najwyrazniej nie odpial klemy i zwarcie powastalo. Jeden bezpiecznik byl przepalony dodatkowo po drodze przewod mial przerwe. Wymienilem calosc na nowy i centralnu smiga az milo. Dzieki koledzy za pomoc :cool2: