Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie, w komisie powiedzieli mi, że auto kupione w Polskim salonie. (bmw e90)

Oglądając książkę serwisową to jest ona w języku niemieckim (tylko jest pieczątka jedna z polskiego salonu)

Czy to możliwe ?

Czy nie powinna być książka po Polsku?

pozdrawiam

Opublikowano
Może miec 2 niemiecką i polską bo polscy dealerzy kupowali nowe auta od niemieckich dealerów ... wtedy była pieczatka niemiecka komu wydano auto a natepnie auto dostawało polską książkę z pieczątką polskiego dealera ...
Opublikowano
tudzież auto jest z programu premium selection. Ale wówczas też powinien mieć 2 książki - polską i niemiecką.

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam.

Mam pytanie, w komisie powiedzieli mi, że auto kupione w Polskim salonie. (bmw e90)

Oglądając książkę serwisową to jest ona w języku niemieckim (tylko jest pieczątka jedna z polskiego salonu)

Czy to możliwe ?

Czy nie powinna być książka po Polsku?

pozdrawiam

No ale serwisy gdzie były robione?

Opublikowano

jak serwisowane w aso pl to powinno być kilka pieczątek polskich

jedna niemiecka może być, bo faktycznie mogło być kupione w niemczech przez polski salon

na pewno nie jest to premium selection, ponieważ tego typu samochody można kupić tylko w aso

ostatnio interesowałem się jednym takim bmw, właśnie w aso, pan z salonu przez telefon mi powiedział, że aby było premium selection musi przejść jakiś tam przegląd

Opublikowano

Żeby samochód był Premium Selection musi mieć:

max 5 lat

max 200.00 km

udokumentowany przebieg i serwisy tylko w ASO

Najważniejsze: musi posiadać w momencie sprzedaży ważną gwarancję na minimum 2 lata

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM