Skocz do zawartości

kopcenie zima 320i bez vanosa i jakie zawieszenie e36 coupe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem z kopceniem w niskich temperaturach zapach dymu czuć benzynie układ wydechowy przelotowy katalizator strumiennica .auto nie bierze ani płynu ani oleju i chciałbym się dowiedzieć czy to normalne .Tutaj link jak kopci pod obciążeniem jak jadę troszkę mocniej http://www.youtube.com/watch?v=LvcNWdsy2p4 i dodam ze temp silnika jest ok na środku wskazówka i przy okazji chciałbym się dowiedzieć co myślicie o tym zawieszeniu? http://allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-gwint-bmw-e36-e-36-nowe-i1379325701.html czekam na inne propozycje bo na obecnym nie da się jeżdzić jest bardzo sztywne i ma bardzo krotki skok i wszędzie haczę i dobija często.
Opublikowano
Tyle dymu i sie martwisz??Jak ja wyjezdzam z parkingu w ciezkim sniegu to wszystko wyglada jakbym robil jakas zaslone dymna.Ten temat byl poruszany kilka dni temu,efekt rozmow byl taki:NORMALNA SPRAWA PRZY NISKICH TEMPERATURACH
Opublikowano
Gwinty to ja sobie kupilem mts-technik,wiele wiele dobrych komentarzy wyczytalem na temat tych zawiasow w tym przedziale cenowym,a te to ja 1 raz widze na oczy co dales link,swoje gwinty wstawiam dopiero w marcu
Opublikowano
Gwinty to ja sobie kupilem mts-technik,wiele wiele dobrych komentarzy wyczytalem na temat tych zawiasow w tym przedziale cenowym,a te to ja 1 raz widze na oczy co dales link,swoje gwinty wstawiam dopiero w marcu

jesli chodzi o zawieszenie mts podaj link ktore zakupiles bo tez chce dobre i mts moze byc tylko chodzi mi zeby z tylu bylo montowane amortyzator osobno sprezyna osobno tak jak orginal ma ,anie amortyzator z sprezyna bardzo duze obciazenie w jednym punkcie bedzie i dzieki ze to nic powaznego ,a mam pytanie ,mam taki element z pokretlem pisze na nim 25hp i regulacja min-max i 2 kable ida gdzies do silnika co to jest .

Opublikowano
Te zaiweszenia sa na allegro po 1000 zl albo byly bo teraz sa jakies tansze ta-technix po 900 nawet.Wejdz na strone www.mts-technik.pl tam wejdz na opcje dilerzy,znajdz dilerow w swoim wojewodztwie to za przesylke nie bedziesz mosial placic.Ja w bialymstoku u siebie znalazlem dilera i sprzedal mi zawieche za 50 zl taniej niz producent takze warto bylo i na miejscu,bez przesylek.Co do tego czegos na 25hp to niewiem co to jest,moze jakies foty
Opublikowano
Zawiasy od mts-technik beda wstawiane jak seria,takze osobno sprezyna osobno amorek,tak jak i u mnie(tylko z tylu osobno).Po otwarciu kartonu z zawiasem bylem w szoku jakie piekne sa,ladnie wykonczone i wogole licze ze tez beda sie sprawowac dobrze
Opublikowano
co do kopcenia mam podobnie w zimę. przy -18 jak ruszałem ze skrzyżowania to zostawiałem chmurę dymu, kopci bardziej od kiedy mam tłumik przelotowy - sam tłumik końcowy (wyjęty kat.)
tel. 514.99.46.99
Opublikowano
Te zaiweszenia sa na allegro po 1000 zl albo byly bo teraz sa jakies tansze ta-technix po 900 nawet.Wejdz na strone http://www.mts-technik.pl tam wejdz na opcje dilerzy,znajdz dilerow w swoim wojewodztwie to za przesylke nie bedziesz mosial placic.Ja w bialymstoku u siebie znalazlem dilera i sprzedal mi zawieche za 50 zl taniej niz producent takze warto bylo i na miejscu,bez przesylek.Co do tego czegos na 25hp to niewiem co to jest,moze jakies foty

oto link http://sebastian1984men.wrzuta.pl/obraz/5ZuFCOnIZ5g/20101230177

ijesze pytanie jak ktos ma schemat do tych licznikow jakie zarowki sa bo mam podswietlenie zwykkle i koszmarrnie to wyglada i diody chcialbym wstawic http://sebastian1984men.wrzuta.pl/obraz/56YE7NShAVQ/20101230178

Opublikowano
A cholercia to wie co to jest,wzrokowo to jakis potencjometr ale do czego??na muzyke nie reaguje??niemasz zadnych soobwoferow lub wzmacniaczy w bagazniku??jakies kable w bagazniku lub pod kanapa??gdzie kable sa doprowadzone??gdzie ten potencjometr jest ulozony??
Opublikowano
A cholercia to wie co to jest,wzrokowo to jakis potencjometr ale do czego??na muzyke nie reaguje??niemasz zadnych soobwoferow lub wzmacniaczy w bagazniku??jakies kable w bagazniku lub pod kanapa??gdzie kable sa doprowadzone??gdzie ten potencjometr jest ulozony??

kable leca do silnika gdzies do elektroniki niewiem nie ma miejsca zbytnio dojrzec a to do schowka mam wrzucone z tego co tak na allegro patrzalem to jakis magiczny chip ale to do dislow sie wklada do benzyny zadko dla mnie to cos co nie dziala i tyle tylko niewiem jak to wyrzuce nic sie nie stanie . moze wiesz jakie zarowki do moich licznikow przychodza do srodka bo chce podswietlicz na pomarancze jak reszta wskaznikow i wskazowki na czerwono

Opublikowano
Tu jest rysunek wszyskich zarowek,jest ich duzo.Na podswietlenie zegarow sa 3 zarowki,1 na srodku i 2 po bokach,wyglada ze maja najwieksze gniazda patrzac od tylu,jak co to pisz
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Podłączę się troszeczkę. Od razu zaznaczam że nie mam kaski na szaleństwa, a muszę wymienić zawias, bo moje od m-technika wyzionęło ducha. Nie wiem czy mam komplet obniżany kupić, czy gwint bo nie wiele droższy jest? Szału nie będzie bo fundusze mi na to nie pozwalają, wiec w moim zasięgu są tylko takie firmy jak: FK, TA Technix, MTS, Supersport, Jom. To ostatnie to jest jakieś wyjątkowo tanie. Co mam wybrać? Dodam że od czasu do czasu amatorsko po torze śmigam i driftuję.