Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z tego co wiem działa to tylko jak masz siedzenia z elektryczną regulacją i pamięcią. Wtedy jest moduł który zarządza opadaniem lusterka. Jeśli nie masz siedzeń elektryczny to masz inny moduł i niema takiej możliwości. Oczywiście mówię o serii 3er.
Opublikowano
On działa tylko jak masz ustawioną odpowiednią strone regulacji lusterka ,chodzi o ten suwak jak jest w jednym połozeniu teraz nie pamietam ale chyba ustawienie na kierowce to sie opuszcza a jak masz np przestawiony suwak na ustawianie lusterka od pasazera to lusterko bedzie stało kiedy załączysz bieg wsteczny Mogą być strony odwrotne bo ja mam to ustawione i nie krece wiec nie pamietam ,ale napewno jest to to ,zresztą w audi też tak miałem ze na jednym ustawieniu lusterka działało a na drugim nie ,po to zebyś sam decydował czy chcesz patrzeć na tylnie koło czy nie podczas cofania
Octavia 1,9TDI 110KM 2002r kombi max opcja L&K sprzedam