Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja bym udał się do mechaniora żeby samemu autku niechcący nie zaszkodzić :D
"Możesz mieć każde auto, M5 i tak jest szybsze..." - Jeremy Clarkson
Opublikowano
w kombi jest specjalnymechanizm do otwierania od wewnatrz podejżewam że w sedanie jest coś podobnego powodzenia w szukaniu

w sedanie nie ma czegoś takiego

otwierasz kluczem i już

no a jeśli wcześnie nie zadbasz by zamek działał a w dodatku nie masz kładzionej kanapy to jest wtedy wielki problem

Opublikowano
Czy po zdemontowaniu tylnej kanapy można dostać się do bagażnika czy nie bardzo można to zrobić :?:
"Możesz mieć każde auto, M5 i tak jest szybsze..." - Jeremy Clarkson
Opublikowano
Juz udało mi sie otworzyc,otwrzyłem bagażnik za pomoca kluczyka A zrobiłem to tak: Gdy wsadza sie kluczyk i w lewo sie przekreca zeby otworzyl sie bagaznik i zamek nie reaguje to trzeba kluczyk delikatnie bardziej prekrecic i bagażnik sie otwiera. To jest dodatkowa funkcja dla takich ktorych maja problem z otwarciem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Każda tak ma,to dla bezpieczeństwa np.jak padnie akumulator,ale napisałeś że kluczykiem też Ci nie poszło.Przy zamykaniu jak przeskoczysz ten opór to znów zablokujesz,że klapa nie otworzy ci się dopóki jej nie odblokujesz kluczykiem i to głównym.Poczytaj sobie instrukcję i napraw zamek,a może zablokowałeś przez omyłkę i dlatego nie mogłeś otworzyc :wink:
ec2Wze6.jpg