Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.padł mi rozrusznik(5miesięcy temu pracował bez zarzutu)autem nie było jeżdżone5miesięcy więc myśle że coś sie zastało,i pytanie mam takie czy da rade obkręcić kołem(felgą aulminiową) jak auto jest na biegu i tył w gorze??z góry dzięki za odp
Opublikowano
lepiej z pychu ale do tego trzeba ludzi..am nadzieje że jak rusze kołem to rozrusznik zacznie poprawnie pracować..a ek nie to będe musiał z pychu a później naprawa.dzięki za odp
Opublikowano
lepiej z pychu ale do tego trzeba ludzi.

Sorry, za sarkazm, ale w lesie mieszkasz, gdzie w ciągu dnia nikt nawet nie chodzi?

Spróbuj jeszcze postukać w rozrusznik, mógł się zawiesić, albo wyjąć, rozebrać i wymienić szczotki.

Opublikowano
puknij czymś w niego,bo pewnie sie zawiesił a kręcenie kołem na podnośniku?hehehe.Nie bardzo wiem co chcesz w ten sposób osiągnąć,bo jeżeli chcesz w ten sposób odpalić silnik to chyba prędzej dostaniesz jakiegoś wylewu.
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
chce pary obrotów zrobić kołem ponieważ ten silnik nie pracował prawie pół roku i mysle że rozrusznik ma ciężko dlatego ruszyc to,już pukałe w rozrusznik i nic,mocno i dużo.nie w lesie nie mieszkam hehe ale nie lubie sie prosić o pomoc,jeszcze pokombinuje i jak nie bedzie efektów to wyciągne rozrusznik.dzięki za pomoc
Opublikowano
A nie łatwiej pokrecic wałem za koło paska klinowego,choć to rozrusznikowi nie pomoże jeśli sie zawiesil.Sprawdz akumulator,może osłabł,a jak nie to Koledzy już pisali-popchaj
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.