Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś zauwazylem dziwny dzwięk w aucie. A mianowicie podczas skręcania kierownicą dochodzą dzwięki jak ze starej, drewnianej podłogi kiedy deska trze o deskę, kiedy po niej chodzimy. Gdybym kupił to auto od Flinstone'a to wiedziałbym, że podłoga jest z drewna ale w E61? :wink:

Coś po prostu skrzypi.

Czy ktoś miał podobnie?

Who's got the key to my beema ? :D
Opublikowano
Dziś byłem na szarpakach - mechanik mówi coś o maglownicy
Opublikowano
trzeszczenie przy skręcaniu kołami - ja bym stawiał na sworzeń wachacza proponuję sprawdzić wszystkie 4 sworznie bo jak jakiś trzeszczy tzn. się zaciera jak się wytrze to się może wypiąć a wtedy ZONK !
Opublikowano

Jak pojechałem na szarpaki to powiedzieli że gdzieś ze srodka. Czyli sworznie raczej odpadają.Poprzedni właściciel powiedzial że zaczęło się tak dziać po wymianie szyby. Mam kopie faktury i wymieniona była tylko szyba. (żaden dzwon).

BTW: mechanik prosił o sprawdzenie czy rozpórka jest przykręcona. Tu wszystko rozkrecilem i przykrecilem wiec to tez odpada.