Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. koledzy ostatnio odkrecałem kierownice bo zmieniałem manetke i po skreceniu wszystkiego do kupy swieci airbag i nie chce sie skasowac. co moglem uszkodzic? dodam ze klema byla odlaczona
Opublikowano
Faktycznie nie doczytałem nie mniej jednak jeśli wszystko jest dobrze podłączone to bez komputera się nie obędzie zresztą temat ten jest nawet w dziale diagnozy komputerowej. Jeśli poducha już świeci to nawet jak poskładasz wszystko do kupy to bez kasowania błędu kontrolka będzie świecić.
BMW forever!!!
Opublikowano
Dokładnie. Skasować kompem. Ostatnio właśnie to przerabiałem łączenie z odpiętym napinaczem pasów bezpieczeństwa. Warunek to dobrze dokładnie to złożyć, podpiąć, skasować i po problemie.
Opublikowano
temat do zamkniecia. błąd skasowany kontolka zgasła :) ale dopieroo po tym jak doszedlem co deliktanie uszkodziłem. wczesniej inpa nie kasowała błedu wogole bo urwałem taki plasticzek co rozchyla tam takie cos i dlatego wywalalo blad musialem tam nalac troche plastiku z lutownicy i jest spoko blad skasowal sie od razu. dla wtajemniczonych moge dokladniej opisac. doszedlem metoda prob i bledów. wystarczylo sie tylko dobrze przypatrzec co sie urwało i to poprawic. pozdrwiam