Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

domyślam sie że poduszka wystrzelona? chodzi wam o kontrolkę licznika czy błąd pojawia się również na komputerze?

Da sie to zrobić samemu ja moge to zrobić samemu bardzo prosto

Piszta na PW. :8) :o

Opublikowano

to stary samochód może mieć problem z pamięcią jakieś schożenia centralnego układu nerwowego.Miałem mercedesa i na siłe pokazywał lampe defekt wszystkie swiatła działały i żarówki z oryginalną mocą coś z kompem mu sie pomieszało

Sposób hamski i prosty wyjmij żarówke z licznika.....

Opublikowano
Witam.

Nie kolego poduszka nie wystrzelona a jednak samoistnie zapaliła się kontrolka poduszki .

I co tez dasz radę to zresetować ?

Pozdrawiam Kanap

widzisz sposob ten jest bledny podaje dlaczego ! wymienialem kiere w raz z poducha , korzystajac ze wszystkich porad typu odlacz aku itd .... po wlaczeniu aku i wymianie swiecila mi kontrolka poduszki, zanim udalem sie do fachowca mialy niezly <>centralnie z tylem autobusu .....:( zadna poduszka mi sie nie otworzyla chociaz w moim autku nie bylo przodu. Fachowcy orzekli ze niemogly sie otworzyc bo niebyly w gotowosci przez blad ....

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

Opublikowano

no tak jeśli masz poduszke i zależy ci na jej działaniu jepiej to zrobic jak należy ale jesli ktos ma wystrzeloną i nie ma zamiaru tego robic to dobrym i jedynym mądrym sposobem jest wyjecie zarówki.

Jesli wszystko pozornie jest dobrze a kontolka świeci to samo wyjecie zarowki nic nie da blad nadal bedzie jednak niewidoczny

Opublikowano
często po wymianie pali się bład ze względu na to iż niektóre poduszki aa dwunabojowe inne jedno.Ogólnie jak się pali kontrolka to trzeba podjechać na komputer i zobaczyć co to powoduje,czy napinacz,czy taśma czy może jeszcze coś innego.To że auto nie miało nigdy kolizji a kontrolka sama sie zapaliła nie oznacza że wszystko jest ok i poducha odpali