Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich posiadaczy BMWu.Mam problem z prądem a mianowicie: Kupiłem E32 V8 92r manual miesiąc temu i borykam się z utratą prądu, gdy postawię auto o 20tej rano o 6tej ledwo pali słaby akumulator, jest nowy po wyczerpaniu naładowałem i tak w koło rano ledwo pali. po wyjściu i zamknięciu wszystko gaśnie.Może ktoś coś doradzić... :mad2:
Opublikowano (edytowane)
mialem to samo kolego komputer ktory jest miedzy grodzia przednia a tunelem srodkowym , nie odlaczal grzania lusterk , spryskiwaczy i ciaglo prad , ciezko dokupic panel do V8 bo od r6 nie psauja wtyczki najpierw kolega elektryk zrobil mi taki patent ze po zgaszeniu i wyjeciu klucza odcinalo caly prad w aucie, troche kiepsko bo kasowalo mi licznik codziennie , potem dostalem panel i gra, zrobie zdjecie tego myka na poczatek i potem wstawie tobie na pw. Edytowane przez Jareknes

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

Opublikowano
jeżeli masz miernik to sprawdz pobór prądu na wyłączonym silniku.Jeżeli nie to podjedz do elektryka,sprawdzi to za grosze i zdiagnozuje gdzie tkwi problem(sprawdzi pobór poszczególnych urządzeń w aucie)
Opublikowano

jeżeli po paru minutach jest 00.3 to jest ok.Co do spryskiwaczy to najlepiej zobaczyć czy idą tam przewody.Tak będzie najszybciej.

Co do tego że po wyłączeniu zaczyna szaleć to nie dziw się bo pracuja silniczki od klap ogrzewania itp

Opublikowano
tak tak zyje jeszce Bunia kilka minut , tasuje klapami , nie ktore wypasy nawet lekko uchylaja szyby tak zwane przewietrzanie .

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

• 4 tygodnie później...