Skocz do zawartości

sterowniki webasto - apel do ludzi ze Szczecina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ze Szczecina i mam sprawe do posiadaczy opcji odpalania na pilot ( od telestartu t70 i wzwyż do t91) .

CHce sobie to zalozyc do mojej e39 (2002) 3.0d zeby sprobowac czy dziala.

Opisze czemu tak kombinuje.

Gadalem z dealerem w Szcz i paroma innymi magikami i .....zaden nie jest pewny co mi bedzie pasowac.

W BMW twierdza ze mam juz nawet centralke t70 tylko potrzebuje pilota (nie chce mi sie wierzyc bo wybebeszylem ostatnio cala tapicerke z tylu i bagaznik i nic takiego nie znalazlem. Znalazlem natomiast wolne kable - kostke z 3-ma kablami (taka jak do zmieniarki) i antenowy z plastikowa koncowka ).

Skoro moja bejca to 2002 a wtedy montowali t70 to boje sie ze t90 sie nie dogada z kompem bo ma za stary soft.

T70 juz nie produkuja i prawie nie ma uzywanych na necie, stad tez moj pomysl zeby od kogos kto ma nowszy (t80 , t90 czy t91) przelozyc na chwilke i zobaczyc czy "gada" , a wtedy juz sobie kupie i zaloze.

pozdrawiam

Opublikowano

rozmawialem z nim, ale az tak sie nie orientowal i skierowal mnie do FROSTA.

Tomek Peszko z Heyki na urlopie i musze sam kombinowac.

Dogadalem sie z 2-ma allegrowiczami ze kupie i dadza mi na rozruch gwarancje 1-2 tyg zebym sprawdzil czy mi dziala (bo sprzecik nie bmk-owski).