Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam:) Mam pytanie czy oświetlenie wnętrza w BMW jest monitorowane przez kompa? Czy jak spali się żarówka to będzie błąd na kompie? Wiem ze wszystkie lampy zewnętrzne są monitorowane.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No to superowo:) Chce zrobić ledy dlatego pytam:)

Zrobiłem taką zamianę za wyjątkiem lampek punktowych (do czytania) i nie wypisuje błędów (auto model 2006)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co tu fotografować. Światło diodowe jest bardziej białe i zdecydowanie jaśniejsze. Działa także rozjaśnianie i ściemnianie jak oryginalnie.
Opublikowano
Ja mam takie pytanie jak już tak majstrujecie przy LEDach, bo dzisiaj też w Krk mijałem E90 na niebieskich ringach przed liftową, ale ringi świeciły na tyle mocno że bez problemu w dzień były widoczne. Czy ktoś ma jakiś patent/zrobione ringi i mógłby powiedziec jak to zrobić? :)

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem takie ledy ale jest dziwna sprawa po założeniu działają oczywiście,tylko jak odpalę auto to nie mogę normalnie ich włączyć przyciskiem nie działają.

Jak wyłączę silnik od razu się zapalają,na zwykłych żarówkach jest normalne działa oświetlenie bez problemu.

Czy ktoś się spotkał z takim czymś?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kupiłem takie ledy ale jest dziwna sprawa po założeniu działają oczywiście,tylko jak odpalę auto to nie mogę normalnie ich włączyć przyciskiem nie działają.

Jak wyłączę silnik od razu się zapalają,na zwykłych żarówkach jest normalne działa oświetlenie bez problemu.

Być może włożyłeś je odwrotnie. Żarówki diodowe maja biegunowość i wymagają odpowiedniego włożenia

Opublikowano

Niestety jakies monitorowanie jest :shock:

Mam to samo ... podczas jazdy dioda po wlaczeniu zapala sie na 5 sekund, a potem nie da sie jej juz wlaczyc, chodzi o te lampki na gorze - te na dole wlaczaja/wylaczaja sie bez problemu.

Poza tym to swiatlo diodowe "z allegro" nie jest wcale biale.

Wymienilem wszystkie zarowki na ledy - jest niebiesko jak w wiejskiej dyskotece. :norty: ...normalnie agrotuning :D

Swiatlo jest biale ale jak jest zrobione przez fabryke (np w Lexusie IS w srodku czy nawet nowszych BMW w oswietleniu tablicy)...

Wiekszosc fim przechodzi juz na Ledy w oswietleniu wnetrza a BMW uparcie wsadza zarniki nawet w X6 za 400 tysi.

Chyba wroce do zarnikow :mad2:

Beste Maschine der Welt
Opublikowano

Być może włożyłeś je odwrotnie. Żarówki diodowe maja biegunowość i wymagają odpowiedniego włożenia

Są dobrze osadzone jeśli włożysz odwrotnie to w ogóle nie świecą.

Nie jestem do końca zadowolony świecą bez rewelacji chyba wrócę na zwykłe żarówki.