Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mnie pedał sprzęgła skrzypi od kupna auta (nowe). Na razie mnie to nie drażni , jest to w miare ciche.
Opublikowano
U mnie czasem skrzypi podstopnica i tez mnie to drazni, jak serwisujesz w ASO to powiedz im to na przegladzie.
Opublikowano
No tak bęben w e90 co w tym dziwnego ???? hamulec ręczny w e90 to typowy hamulec bębnowy ze szczękami a do hamowania są 4xtarcze

niektórzy sądza, ze jak widzą tarcze z tyłu to reczny jest realizowany za pomoca klocków hamulcowych. W tym aucie są tarczobębny, do normalnego hamowania tarcza a w jej wnętrzu jest bęben + okładziny do ręcznego.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego m@rtin jak nie wiesz na jakiej zasadzie działa wysprzęglik hydrauliczny to nie wprowadzaj innych w błąd. Pojęcia nie masz jak wygląda na żywo sprzęgło w e90 a się mądrzyż że żal to czytać. Pokory troche... Lubie takich co to sie naczytają a potem kazdy ekspert w dziedzinie. Skrzypi ta sprężyna a nie wysprzęglik, czaisz tę subtelną różnicę ??? Chyba nie. Czytaj posty ze zrozumieniem. Jak byś zobaczył na realoem ten element który opisałem to byś wiedział.
Krzysztof
Opublikowano
widze ze pokory to by tobie sie troche przydalo, czy ja pisze ze na pewno skrzypi wysprzeglik napisalem ze podejrzewam a podejrzewam na podstawie poniewaz skrzypial mi w hondzie i on wlasnie zostal wymieniony wiec sam przestan sie madrzyc jakbys wszystko wiedzial, akurat u ciebie mogla skrzypiec sprezyna u kogos innego moze wysprzeglik a u jeszcze innego sam pedal wiec zluzuj poslady
Opublikowano
w tej Twojej hądzie było sprzęgło sterowane hydraulicznie?

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

• 4 lata później...