Skocz do zawartości

Nie chce odpalić po długiej trasie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ze swoja padlinką, a mianowicie chodzi o to, że jakiś tydzień temu wróciłem z trasy około 600 km, zajechałem pod dom normalnie zgasiłem silnik, a jak po kilku dniach chciałem ja odpalić to już nic z tego. Tzn. silnik normalnie kręci, tak jakby chciał zaskoczyć, ale jakby nie dostawał paliwa. Dodam, że wcześniej nie miałem takich problemów. Chodzi o BMW e34 530 M60 w automacie z 1993 roku. Któremuś z was przychodzi do głowy, co może być przyczyną owej usterki???

PS. Uprzedzę głupie stwierdzenia typu, że może nie ma paliwa w baku, bo wiem, że jest.

Chroń mnie Boże, przed Diabłami w mundurach o niebieskim kolorze...
Opublikowano
Problem rozwiązany po podpięciu pod kompa wyszło, że świece padły, po wymianie świec i skasowaniu wszystkich błędów z pamięci autko znowu śmiga. Swoją drogą dziwnie to trochę dla mnie, że wieczorem świece jeszcze były dobre a na drugi dzień rano już nie. Mogę dodać, że to już mój drugi taki przypadek, ale pierwszy miał miejsce w BMW 525 TDS.
Chroń mnie Boże, przed Diabłami w mundurach o niebieskim kolorze...