Skocz do zawartości

328i 98r Spryskiwacz reflektora przedniego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów i uderzam do was z pytankiem czy macie może namiar na jakiś sklep lub skład części w którym dostanę nowe wysuwajace się spryskiwacze lefrektorów przednich do mojej betki i do tego oslonę sprysku i ramkę pod reflektor. Mialem ostatnio niemiły incydent, mianowicie postawiłem auto na parkingu przed dyskoteką i jakiemuś mechanikowiu amatorowi spodobal się własnie sprysk z ramką prawego reflektora, kapnąłem się dopiero na drugi dzień :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: . Z gory dziękował bym za namiary, szukałem w internecie ale nigdzie nie moge tego znaleźć. Pozdrawiam

:cool2:

"The Beats Of life..... The Voice Of Creation.... The Invisible World...... The Echo of Imagination......... We dance for joy ...we cying teras.... we screaming Loud .... The Beats of Life. " SHOWTEK!!

Świetna Muza Do Auta :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W serwisie dysza kosztuje prawie tyle cos spryskiwacz. Szukaj na allegro, kiedyś widziałem komplet z wężem i zbiorniczkiem z dwoma pompkami za 550zł. W ASO jeden spryskiwacz bez dyszy koszuje ponad 200zl.
Opublikowano
A te dysze to sprzedawane są z zaślepkami ?? czy osłonę dyszy trzeba dokupic ekstra??

"The Beats Of life..... The Voice Of Creation.... The Invisible World...... The Echo of Imagination......... We dance for joy ...we cying teras.... we screaming Loud .... The Beats of Life. " SHOWTEK!!

Świetna Muza Do Auta :)