Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I TAKA JEST MOŻLIWOŚĆ ZE NOWE BYŁY TRAFIONE ALE CHCIAL BYM TERAZ SPRÓBOWAC NA BOSCH-U POŚMIGAC. KUPIE ZAŁOŻE I NAPISZE O EFEKTACH. POZDRAWIAM
Opublikowano
jezeli chcesz boscha to nie kupuj w polsce bo ja zrobilem ten blad zmienilem z ngk bo sie skonczyly na boscha i po 2 tyg kupilem nowe ngk a jesli chcesz boscha to jedz do niemiec bo u nas ciezko trafic dobra swiece boscha jakies II gat u nas sprzedaja tak jest w 90% a ngk sa jeszcze na orginale

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano

równiez słyszałem o różnicy w swiecach bosch.

nie wybieram sie w najbliższym czasie do niemiec ale może znasz namiar na kogoś kto sprowadza orginalne

Opublikowano

Witam. Ja mam świece Boscha i jestem z nich w 100% zadowolny.

A te bajki, że u nas sprzedają inne świece to są po prostu komiczne,

firma taka jak Bosch produkuje dwa rodzaje świec: dla całego świata i dla Polaków :norty: Zastanówcie się trochę nad tym co piszecie.

Co do NGK to miałem je kilka dni, auto wiecznie się zalewało i beznadziejnie zapalało, na Boschach chodzi idealnie.

Zresztą zauważyłem, że ostanio NGK jest faworyzowane gdzie się

tylko da. W każdym sklepie tylko NGK, zalewają nasz rynek, (sprowadzać świece ze wschodu , jakby w Europie świec nie potrafili zrobić) :norty:

:norty: A jak ktoś jest tak zapatrzony w azjatycką technologię to polecam Daewoo :norty:

BMW E30 316i 1.8 M10B18 coupe

BMW E30 318i M40 coupe

BMW E34 525td touring