Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jak widac szansa jest :roll: Co bys wolal ? Golasa BMW 1 z niewiadoma kondycja czy np. Leon Cupra R 1.9Tdi 150km ... hmm ? :duh: Pchasz sie na bombe, jak Cie nie stac to sobie daruj. Koszta, moga byc duze. W Polsce nie ma okazji :!:

207GTI (175THP) na tor

Tutaj klik: http://www.peugeot207club.pl/viewtopic.php?t=5609

VW Golf mk5 1.9TDI ASZ + GTD1752 (daily)

BMW E46 320D ///M (od czasu do czasu)

• Zarejestrowani
Opublikowano

hehe :)

No i co się dziwić, że handlarze wychodzą na przeciw oczekiwaniom takich klientów - chociaż to mimo wszystko jest wyzwanie. Teraz handlarz musi znaleźć gołego szrota z początku produkcji - tak, żeby po odpicowaniu koszty wyszły max 22 000 zł. Następnie zgodnie z prośbą klienta skorygować licznik do wspomnianych 160 000 km. I kolejny zadowolony klient... :)

Opublikowano
Wydaje mi się, że maska jest akurat dobrze spasowana (popatrz na relację maska-błotniki). Odstaje po prostu z przodu zderzak - teoretycznie możne być po dzwonie gdzie pół przodu nie było, ale tak naprawdę to wystarczy, że auto na parkingu przy prędkości bliskiej zeru puknęło coś delikatnie przodem, zderzak się odchylił i nikt nawet tego nie robił...

E30 325i 2d '88 - classic

E36 325i Smurf na tor - klik!

G31 LCI

MX-5 ND '19 track car

Opublikowano
Ciezko powiedziec, czy ma elektryczne...no wlasnie co z tymi fotelami z polifta? Dziwna sprawa...

No przecież juz w tym dziale Ci pisałem o fotelach, kto jeszcze ma to potwierdzić bys uwierzył: viewtopic.php?f=44&t=232477

Z lusterkiem wszystko OK, nie jest ściemniane automatycznie

Opublikowano

auto jest super, sam takiego szukałem. Wersja Indivudial i bezwypadkowy powoduje u mnie szybsze bicie serca :!: :!: Fajnie, że podałeś link, ale sam z niego skorzystam.

............................................

Walone bokiem, aż miło. Przód cały składany, zderzak malowany i dorobiony, błotnik też. Lampa rosieje i amortyzator od maski jeden jest inny od drugiego. Zderzak nie ma zaślepki na hak, brak listwy i innych rzeczy. Kontrolka silnika, poduszki i pasów (zapewne sprzedający powie, że mata). Jak taki M-pakiet to gdzie jest czarna podsufitka ? Chodź M-pakiet widać, że dokładany połebkach. Pękniete podszybie. Dodam, że błotnik jest w połysku, ma być matowy. Połowa wyposażenia to fikcja, nie ma np. zestawu hifi professional :nienie:

207GTI (175THP) na tor

Opublikowano
auto jest super, sam takiego szukałem. Wersja Indivudial i bezwypadkowy powoduje u mnie szybsze bicie serca :!: :!: Fajnie, że podałeś link, ale sam z niego skorzystam :nienie:

Z tego co zauważyłem to te auto już długo wisi na allegro, więc dziwne że go nie widziałeś. Kiedy planujesz podjechać??

Opublikowano
auto jest super, sam takiego szukałem. Wersja Indivudial i bezwypadkowy powoduje u mnie szybsze bicie serca :!: :!: Fajnie, że podałeś link, ale sam z niego skorzystam.

Walone bokiem, aż miło. Przód cały składany, zderzak malowany i dorobiony, błotnik też. Lampa rosieje i amortyzator od maski jeden jest inny od drugiego. Zderzak nie ma zaślepki na hak, brak listwy i innych rzeczy. Kontrolka silnika, poduszki i pasów (zapewne sprzedający powie, że mata). Jak taki M-pakiet to gdzie jest czarna podsufitka ? Chodź M-pakiet widać, że dokładany połebkach. Pękniete podszybie. Dodam, że błotnik jest w połysku, ma być matowy. Połowa wyposażenia to fikcja, nie ma np. zestawu hifi professional :nienie:

Damian chyba musimy kiedyś razem usiąść do rudego alkoholu

viewtopic.php?f=44&t=230406

Opublikowano

Przeczytałem wyposażenie i prawie full opcja :mrgreen: :

- bezkluczykowe otwieranie i zamykanie auta

- bezkluczykowe odpalanie i gaszenie przyciskiem START/STOP

.................. faktycznie kluczyka nie ma, bo jest karta :8)

-BMW NAVIGATION PROFESSIONAL

ja widzę business, chyba że VIN kłamie

-* PAKIET ŚWIATŁO:

to jest najlepsze :D mój the beściak. Jak się domyślam ma jeszcze PAKIET WYCIERACZKI i AKUMULATOR

- ELEKTRYCZNIE STEROWANE, SKŁADANE LUSTERKA ZEWNĘTRZNE

-* REFLEKTORY Z SAMOPOZIOMOWANIEM + SPRYSKIWACZE

gdzie ma spryskiwacze i samopoziomowanie ? :shock:

CBC - KONTROLA HAMOWANIA W ZAKRĘTACH

to jest wyposażenie INDIVIDUAL :o

-* NAGŁOŚNIENIE HI-FI SOUND SYSTEM PROFESSIONAL - system audio z 10 głośnikami 2 SUBWOOFERY(GRA SWIETNIE)

co ty pie...lisz ? :mrgreen: :mrgreen: HIFI gra ładnie, ale ty nie masz ani HIFI, a o Prof. to zapomnij.

* LISTWY PROGOWE Z LOGO BMW

Jak M-pakiet to dlaczego BMW ?

* FABRYCZNY IMMOBILISER

aha :jawdrop:

Sprzedający strasznie cwaniakuje. Ostatnio z takim rozmawiałem przez telefon, usłyszałem, że błotniki i maska malowane bo kamienie obiły :mrgreen: .

207GTI (175THP) na tor