Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może głupie pytanie ale bardzo denerwujący problem :? A mianowicie co zrobić by śruby w kołach(alumy z wpustami na śruby) się nie zapiekały. Kurcze już brak sił :( stosowałem pasty miedziowe,smary itp. ale i tak jak zapiecze to bieda odkręcić koło :( masakra jak na trasie cza zmienić, ręce do Boga i walenie młotkiem po kluczu i czasem nic z tego :x Ma ktoś jakieś pomysły na to zjawisko :?: :?: :?:

______

Poprawiłem tytuł tematu. Proszę zapoznać się ze sposobem tytułowania tematów właściwym dla tego działu! Do przeczytania jest on jako ogłoszenie na górze działu E36. Następnym razem "nagrodzę" Cię ostrzeżeniem. mattiss

"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"
Opublikowano
Ma ktoś jakieś pomysły na to zjawisko :?: :?: :?:

Ja mam.Bardzo prosty patent-co jakis czas,np.raz w tygodniu ruszyc sruby.Tzn.poluzowac i spowrotem podokrecac.

Dziala :wink:

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU

Opublikowano
Jak stosujesz te smary co piszesz i dalej się zapiekają to pewnie nic lepszego już nie zastosujesz, pozostaje wozić dłuższy klucz, siła razy gwałt zawsze skutkuje :) Jeśli odkręcasz oryginalnym kluczem to pranie młotem nie wiele da-ten klucz jest elastyczny, ja zawsze jak odkręcam to skaczę po nim :mrgreen: lepszej techniki nie widzę.
Opublikowano
Dziękuje za odpowiedzi :D Temat można zamknąć.
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"