Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, mam dylemat bo nie wiem czy mi się to opłaci a na pewno jest osoba na tym forum która miała podobną sytuacje bądż jest na tyle obeznana w temacie aby mi udzielić odpowiedzi. Pominę to jak załatwiłem silnik chodzi o to że pomieliło mi zawory i tłoki a nawet niektóre świece samochód jest w stanie ekstra dałem za niego 12.000 93r. a nawet nie ma klimy za to wszystko ma w oryginale a szkoda mi wstawiać silnik bo wiadomo jak to jest na allegro ciężko coś znaleść coś co by pojeżdziło trochę i zastanawiałem się jakie są tego koszta i czy ewentualnie używane częsci podchodzą z innego silnika ?

______

Na forum nie przeklinamy i nie używamy wulgaryzmów! Proszę się zapoznać z regulaminem i formatem tytułowania wątków. Tym razem jeszcze doznajesz amnestii ;) /mattiss

Opublikowano

Polece ci zrobic generalny remont i strokera przy okazji :D

Niestety operacja nie bedzie tania ale po remoncie masz spokoj na pare ladnych lat. :D

Niestety generalke dolu i gory to koszt 5,5 tys niby znam ludzi co robia taniej ale nie daja gwarancji :mad2:

Bardzo fajny silnik i bardzo wytrzymaly przebiegi ok 500 tys to nic nie zwyklego jak sie dba o silnik :8)

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

W chwili zakupu to zdrowy on jest tzn trzyma kompresje wiecej nic o nim niewiem

Napewno wyjdzie taniej ale czy lepiej to juz watpie jakbym mial szukac nowego silnika to jednak wybralbym conajmniej M52TU lub M54. W mojej opini M52 to najgorsza jednostka z seri M5xBxx

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D