Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
itam kupilem sprowadzona BMW jak nia jezdzilem to kontrolka od cheack engine nie swiecila na wlaczonym zaplonie ustawialem date i godz na kompie i wtedy jak ja ustawilem zaswiecila sie kontrolka cheack engine i na wyswietlaczu INSPECKJA 9400 km co mam zrobic??? wiem ze olej byl zalany nowy....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
uzyj interpunkcji bo nie wiadomo o co chodzi. kontrolka swieci ci sie na wlaczonym zaplonie i pokazuje ci ile do inspekcji czy jak silnik chodzi?

🙃🙃

Opublikowano
kontrolka swieci na przekreconym zaplonie silnik nie chodzi i na kompie wyskakuje taki napis; 9400 INSPECTION a silnik chodzi tak samo zero rożnicy. wczesniej jezdzilem i nie swiecila sie kontrolka cheack a po tym jak ustawilem date na kompie od razu sie zaswiecila. a jak bedzie np malo plynu chladzacego bo jest na min tez bedzie swiecila sie kontrolka??
Opublikowano
Ups :) i tak nie wiem o co Ci biega :P moze poproś kogos zeby Ci ten post napisał ;p

E46 2000 r

1.8i

Steptronic

Full Opcja

ślicznotka :)