Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam

Posiadam jedynke w pakiecie performance i niestety jak to bywa na naszych polskich drogach rozwalilem jeden ze spliterów(dokładnie prawy) lecz po sciagnieciu obu widzę że drugi też jest już troche zużyty. WIec teraz poszkujue firmy zajmującej się dorabianiem części z karbonu bo jak bede miał co roku kupować w salonie to zbankrutuje. Wiem że jest jakaś firma w Poznaniu lecz ich jakość ma wiele do życzenia.

Może ktoś polecić jakąś doba firmę w dobrych cenach? Najlepiej z woj. Śląskiego lub Małopolskiego ale może i być dalej! :D

Opublikowano

a moze poprostu naprawic stare elementy ?

Pokaz fotki to c ipowiem czy warto wymieniac, carbon jest dosc drogi jako material i dla jednej sztuki to wyjdzie dosc drogo ale jakby znalesc paru chetnych to mozna zrobic :D

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

zrobic bedzie ciezko, ten z uzyty moze i tak ale ten drugi jest polamany po przywaleniu w blizej nieokreslony obiekt na autostradzie przy 200km/h. peknal w pół oraz się poszczępiło włukno.

A znasz jakąś firme zajmującą sie tym? bo orginalnego moge miec za 900zł/szt z http://www.czescidobmw.pl

PS umieszcze jutro fotkę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja laminowalem elementy wloknem weglowym u tego Pana : http://www.allegro.pl/item1096979037_carbon_wlokno_weglowe_bmw_honda_zestaw_tanio.html

BARDZO POLECAM ! Przystepne ceny (lepsze niz u jego konkuretka pana "misiek-m2" na allegro), jakos wykonania takze OK (nie idealnie ale bardzo dobrze), jedynie dlugi czas realizacji moze odstraszac.

Robi takze czesci w 100% z carbonu.

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
skontaktowalem sie z tym Panem, dzis przesle mu fotki zobacze co mi on powie oraz czy posiada taki rodzaj carbonu jaki mam :)
  • 6 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...