Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanko ukradli mi halogeny w aucie ;/ złodziej zabrał halogen razem z wtyczką i zostały mi 2 gołe przewody :( gdzie mogę dostać takie wtyczki albo jak to zrobić abym nie miał z nimi problemu

Jak i czym konserwujecie podwozia swoich samochodów :)

Opublikowano

Potwierdzam - w ASO te wtyczki są dostępne od ręki. A co do cen to już nie pamiętam ile dokładnie mnie kosztowały ale nie były to jakieś gigantyczne sumy.

Co do konserwacji podwozia: że cooo???? :mrgreen: To nie duży FIAT :mrgreen:

Chyba, że pytasz o konserwacje po jakiejś naprawie podwozia to wtedy tak. Był tu swego czasu jakiś temat o tym czym to robić i w jaki sposób, zeby było równie skuteczne jak fabryczna masa zabezpieczająca.

Pzdr.

Opublikowano
nie chce robić już nowego tematu... dostałem halogeny od kolegi (który rozbił 528 :( ) halogeny mają uszkodzone szkła. kupiłem już szkła teraz pytanie jak je wymienić zauważyłem ze stare szkła są przyklejone na jakiś klej i w ogóle nie chcą odejść od plastiku :( jak to zrobić?;>