Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy sposób na zebranie danych osobowych :)

Takie rzeczy w XXI wieku powinny być dostępne za darmo w formie dokumentów PDF dla wszystkich zainteresowanych.

Opublikowano

Moim zdaniem jest to przydatna informacja dla tych, którzy zaimportowali auto z zagranicy i potrzebują informacji o aucie.

Nie trzeba kupować od handlarzy na allegro lub w serwisie BMW.

Ps. Bez przesady - podajemy własne dane osobowe znacznie mniej odpowiedzialnym instytucjom niż BMW.

PZDR

Opublikowano
Ps. Bez przesady - podajemy własne dane osobowe znacznie mniej odpowiedzialnym instytucjom niż BMW.

PZDR

oni i tak musza miec zgode na przetwarzanie danych na potrzeby realizacji zamowienia, ale zeby dostac ta ksiazke musisz sie zgodzic na przetwarzanie w celach reklamowych. tak jak mowisz to oczywiscie nic wielkiego, ja korzystam z wielu promocji 'za darmo' (chociazby domeny internetowe za 1pln albo 0pln) gdzie warunkiem jest zgoda na przetwarzanie danych w celach reklamowych, po prostu warto byc swiadomym co bezplatnosc oznacza i tyle.

jak to sie mowi - there's no such thing as a free lunch - zawsze placisz, taki czy inny sposob :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Tez czekam juz 2 miesiace i nic nie przyszlo poza mailem potwierdzajacym zgłoszenie :duh:

Mysle ze jednak to chwyt na wyciągniecie danych osobowych i tyle w temacie :mad2:

icon4.png
Opublikowano

Pisałem już trzy razy przez ostatnie dwa miesiące

i dostałem tylko maila że jak najszybciej zostanie mi wysłana po weryfikacji

(podaje się końcówkę numeru Vin)

i duupa :mad2:

Pozdrawiam

Niemirad

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

My BMW foto: http://img85.imageshack.us/g/p1030826.jpg/

Chip Tuning wykres: http://img690.imageshack.us/img690/4972/hamowniawykresbmw.jpg

Opublikowano

Witam, dostał już ktoś tą instrukcję? zgłosiłem się jakiś miesiąc temu i oprócz maila potwierdzającego na razie ani widu ani słychu.

Pozdrawiam

Sebek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Faktycznie ;),ja wczoraj tez dostalem mailem ;)
icon4.png
Opublikowano

Witam

Po 50 dniach oczekiwania dziś w skrzynce pocztowej czekała na mnie biała koperta a w środku nowa książeczka (instrukcja obsługi BMW E46). Nadawca to BMW Group Polska. :-)))

• 2 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Dzisiaj wysłałem zgłoszenie, ciekawe ile będę czekał na instrukcję i czy się w ogóle doczekam :|.

Pozdrawiam

Rafał F.

• 3 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Od 12. maja ani papierowej, ani elektronicznej

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Członkowie klubu
Opublikowano

Taką to ma każdy ;)

Tu się rozchodzi o "wielką akcję BMW PL", która wygląda jak zawsze...

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

On pewnie liczyli że kilka osób tylko będzie chciało taką instrukcję i się przeliczyli -

choć z drugiej strony ktoś chyba za to odpowiada :mad2:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

My BMW foto: http://img85.imageshack.us/g/p1030826.jpg/

Chip Tuning wykres: http://img690.imageshack.us/img690/4972/hamowniawykresbmw.jpg

Opublikowano
Taką to ma każdy ;)

Tu się rozchodzi o "wielką akcję BMW PL", która wygląda jak zawsze...

ja do czasu nie miałem :wink:

to czym się różni ta rozdawana elektronicznie wersja od tej zeskanowanej :?:

skoro czekać trzeba 2 miechy albo dłużej to może ktoś życzliwy podesłać mi mejlem tą inną wersję w takim razie :?:

z góry dzięki :)

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hehe, dzisiaj dostałem i ja w końcu. W sumie to mam niemiecką i ta mi wystarcza, ale co tam, od przybytku głowa nie boli :cool2: