Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja chyba będę o 22-23 nie wiem jeszcze czy interes wypali

No to w tych godzinach auto będzie stało na parkingu strzeżonym w północnej części Wrocławia - od strony wylotu na Poznań :mrgreen:

Pzdr.

Opublikowano
[...]już zamówiłem te ringi :D auto wygląda zaje****:) już nie mogę się doczekać aż je zamontuje :D

Kolego - zamówiłeś ringi (CCFL?) czy LEDy do ringów fabrycznych?

Pzdr.

Opublikowano

Ja sobie ostatnio wrzuciłem CCFL (mam xenony) i powiem, że w dzień nie ma się czym podniecać, ale im ciemniej na zewnątrz, tym lepiej wyglądają :mrgreen:

W części xenonowej ring jest rzeczywiście słabo widoczny, bo barwa jest bardzo podobna.

No i teraz jeszcze częściej inni zjeżdżają jak się zbliżam w lusterku :8)

• 2 tygodnie później...
  • 3 lata później...
Opublikowano
Ja zakupiłem właśnie te LEDy do ringów. Co do ich mocy to praktycznie jest taka sama jak zwykłej żarówki - w słoneczny dzień prawie nie widać, że świecą. Natomiast jak się robi już ciemniej na dworze - lub jest już wieczór - to efekt jest bardzo ładny. Jeśli masz xenony w lampach to do xenonów o barwie 6000K te LEDy w ringach pasują idealnie.

Pzdr.

Jakie ledy kolega kupił ? Bo link już nie bangla ...

P.s. próbował ktoś czegoś takiego ?

http://allegro.pl/markery-led-bmw-ringi-e36-e39-i-inne-hit-i3709700638.html

Opublikowano

Moje markery są takiego typu:

http://www.tomasznt.linuxpl.info/wp-content/uploads/2013/02/markery-z-kabl.jpg

Kupowałem je parę lat temu i wtedy kosztowały coś koło 169pln. Teraz widzę, że staniały i kosztują w granicach 96-130pln. Nie pamiętam jakiej są mocy ale sądzę, że nie więcej niż 5W.

Pzdr.