Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o opinię wszystkich użytkowników opon, z opisu poniżej, zamierzam zakupić opony do mojej E60 540i rozmiar nominalny w mojej buni to tył: 275/30/19 przód: 245/35/19, zastanawiam się nad:

-FALKEN FK 452

-GOODYEAR EAGLE F1 Asymmetric

-VREDESTEIN Ultrac Sessanta

-DUNLOP Sp Sp Sport Maxx

Wiem, że jest sporo wypowiedzi na temat opon w necie, natomiast chciałbym przed zakupem zasięgnąć opinii użytkowników Bmw...

Jeśli używacie innych opon i jesteście zadowoleni, to też proszę pisać

Opublikowano
Osobiscie polece Ci VREDESTEIN Ultrac Sessanta, sposrod opon, ktore wymieniles najblizej im do topowych modeli Bridgestone, Michelin. Nie jezdzilem na kazdym z tych modeli, ale Sessanty to narazie moj faworyt jezeli chodzi o prowadzenie na suchym jak i mokrym asfalcie.
Opublikowano
Dzięki za porady, poczytałem jeszcze opinie, poszukałem, pooglądałem, sprawdziłem terminy realizacji i nie wiem, czy zrobiłem dobrze, ale zdecydowałem się ze względu na szybkość realizacji na FALKENY, zobaczymy jak będziem, chciałem zakupić VREDESTEINY tak jak doradzał kolega, zwłaszcza, że cena bardzo zbliżona do FALKENÓW, ale pojawił się problem z terminem realizacji :(( , jak już założę, to może wkleję kilka fotek, no i oczywiście podzielę się opinią o oponkach po pierwszym przejechanym tysiącu, może komuś się to przyda, pozdrawiam wszystkich fanów marki i dzięki za odpowiedzi