Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

siema, nie moge powiedziec na 100% ale wydaje mi sie ze jest to to samo co ja kupilem kiedys na allegro, co prawda ja za ta cene dostalem raptem jedna listwe dluga na drzwi ale tak jak patrze to wyglada to bardzo podobnie i nie rozni sie od reszty moich mpakietowych listew, takze ja byl raczej polowal na takie cos bo to polowa ceny uzywanych orginalow

i polecalbym takie listwy pokryc podkladem i pomalowac czarnym matem albo polyskiem (jak kto woli), ja pomalowalem matem i wygladaja jak nowe, pozdro

Opublikowano
w jednej aukcji ludzie pokupowali lacznie 4 komplety po 1zł kazdy!! ciekawe co z tego bedzie

no tak, ale tam pisal w opisie, ze sa po 540pln

mnie zastanawia to, ze gosciu nabil sobie tych marnych pare komntarzy od kupujacych sprzedajac jakies smieszne jednodniowe konta do gier serwerowych - chyba jakas dzieciarnia

poza tym nie ma opcji za pobraniem, na innych aukcjach ma chyba kradzione zdjecia beemek, opisy tez wygladaja jakby skads kopiowane (np. ''klinkij tutaj, aby powiekszyc zdjecie'' - jakie niby zdjecie?)

dobrze, ze nie wystawil aukcji do sedana, bo bym mial ciezka sprawe do przemyslenia, a walek wisi w powietrzu...

Opublikowano
to mnie zastanawia że nie ma pobrania,a w aukcji nie ma numeru telefonu, pisałem dwa razy do goście i zero odzewu chyba trzeba sobie darować i poczekać na jakieś używane oryginały :)
Opublikowano
podepnę się do tematu jakby ktoś miał listwę boczną prawa strona przód (normalną nie od m3) chętnie kupie po rozsądnej cenie bo mi wczoraj w nocy ukradli :mad2: proszę pisać na priv
Opublikowano
Felgi BBS 17 do bmw serii 3.

Średnica : 17

rozstaw szpilek: 5X120

Miały być założone w moim samochodzie, lecz potrzebuje pilnie pieniędzy, i jestem zmuszony je sprzedać.

i tak 6 kompletow :mad2: czolgiem jezdzi?

Opublikowano

Ktoś z Was licytował/kupił komplet listw ?

Ja sie zastanawiam....

Obserwowałem troche i kupują ludzie, ceny w granicach 200-250zl, czasami taniej

Opublikowano
ja wylicytowałem za 200zł i czekam co będzie dalej :)

Wpłaciles kase ? Czy czekasz az ktos wczesniej potwierdzi ze to nie oszust ? :twisted:

Pewnie wszyscy kupujacy będą teraz czekac hehehe

Opublikowano
Witam mati85 i jak listwy doszły możesz już coś powiedzieć bo ja jeszcze jakieś ostatnie sztuki i się zastanawiam czy brać. Pozdrawiam
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
to jest oszust, trzeba zgłosić to na policje, na syndykacie widziałem jest dużo poszkodowanych, którzy chcą zrobić to samo
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

hehe, pewnie z połową syndyktatu się o nie tłukłem :D

gostek już ma konto zawieszone i wpływają nowe negatywy, dzieciak i jeszcze raz dzieciak, niestety każdy może sobie takie konto założyć i zacząć sprzedawać cokolwiek mu przyjdzie do głowy