Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem znow, co zrobic gdy zamki w drzwiach sa uszkodzone i nie da sie wlozyc w nie kluczyka a przy kluczyku niema wogole guzika o centralnego? Mozna jakos zakodowac nowy pilot?

Niemoge zamknac auta, a jak naciskam ten bolec przy drzwiach to centralny zamyka mi wszystkie drzwi spokojnie.. HEL Me=]

Opublikowano
ciężko zrozumieć Twoj post.masz jeszcze zamek w klapie bagażnika,albo można kupić moduł na allegro do sterowania zamka pilotem.moduł jest przeważnie z dwoma pilotami i podłącza sie go do oryginalnego centralnego zamka jest on pod tylną kanapą.koszt około 100zł.bo e32 oryginalnie nie była otwierana z pilota
PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK
Opublikowano
e32 oryginalnie nie była otwierana z pilota

hm... pewien tego jesteś ??? Ja do swojej mam np. piloty do centralnego [takie dużo sygnowane logiem BMW ] i one otwierają mi central

Opublikowano
Pewien nie jestem.powiem tak.przed zakupem swojej E32 z 92r.oglądałem 3 podobne samochody i żaden nie był otwierany z pilota.Może masz rację ,że były.tylko,że kolega YANKKEE napisał,że przy kluczyku nie ma wogóle przycisku.więc albo przycisk ktoś zgubił albo wogóle nigdy go nie było.jeżeli nawet był to jest przycisk od latarki diodowej...ale w ten sposób to koledze nie pomożemy spierając się czy była czy nie była otwierana z pilota
PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK