Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Spodobały mi się pewne felgi 16 cali 7.5 firmy TSW które obecnie sprzedaje ktoś na allegro. Jednak ani ja ani sprzedający nie wiemy jakie ET mają te felgi. U niego jeździły na e36 compact ja je chciałbym wstawić też do e36 tyle że sedan. Wie ktoś może czy to są odpowiednie felgi do tego auta? Jakie mogą mieć ET? Co jeżeli mają ET 15? Jak to się ma do bezpieczeństwa jazdy i wyglądu? Czy mogę na nie założyć opony 205/55/R16?

Link do aukcji: http://moto.allegro.pl/item936298730_bmw_felgi_tsw_bmw_5x120_seria_1_3_5.html

Czekam na podpowiedzi.

Opublikowano
Jednak ani ja ani sprzedający nie wiemy jakie ET mają te felgi.

ET jest wybite z tylu felgi, na ktoryms z ramion, albo przy otworze centrujacym.

U niego jeździły na e36 compact ja je chciałbym wstawić też do e36 tyle że sedan. Wie ktoś może czy to są odpowiednie felgi do tego auta? Jakie mogą mieć ET? Co jeżeli mają ET 15? Jak to się ma do bezpieczeństwa jazdy i wyglądu?

Beda wygladaly identycznie w E36 sedan. Ze zdjecia moge Ci powiedziec, ze ET jest w poblizu 35.

Czy mogę na nie założyć opony 205/55/R16?

Mozesz.

Opublikowano

Sprzedawca mówi że nie może odczytać tego ET. Widocznie się zamazało.

Czyli warto pojechać i zobaczyć? Mam tam 90km ode mnie.

Kurcze nigdzie w internecie nie mogę znaleźć jaki to jest model i jakie ma parametry. Może ktoś gdzieś znalazł albo wie? Czekam jeszcze na informacje.

Opublikowano
Sprzedawca mówi że nie może odczytać tego ET. Widocznie się zamazało.

Czyli warto pojechać i zobaczyć? Mam tam 90km ode mnie.

Podjedz, zobacz w jakim stanie sa.

Kurcze nigdzie w internecie nie mogę znaleźć jaki to jest model i jakie ma parametry. Może ktoś gdzieś znalazł albo wie? Czekam jeszcze na informacje.

TSW Hockenheim , nie jest juz produkowana, wiec watpie abys znalazl gdzies pelna liste wszystkich dostepnych ET, ktore wystepowaly w tym rozmiarze i tym rozstawie otworow.