Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
jestem szczesliwym posiadaczem X5M E70 od kilku dni...pozdrowienia dla wszystkich szczesciarzy ! :twisted:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć :)

Dwa pytania:

Czy jest ktoś na forum z posiadaczy m5 e39 z okolic Wrocławia lub Wawy?

Czy jest ktoś moze z jedną z M5 od chłopaków z AutoBawarii?

Dość poważnie przymierzam się do zmiany auta na M zwłaszcza ze 540 zostanie w rodzinie u pasjonata marki. :mrgreen:

Chciałbym się spotkać i wymienić parę zdań bo póki co dysponuje jedynie wiedza książkową a przed zakupem wolał bym zasięgnąć kilku rad od posiadaczy modelu.

Odnośnie pytania drugiego o AB, rodzi się stąd, że jeśli m5 to raczej z zachodu i raczej od nich :) śledzę ich intensywnie i widzę, że same dobre auta ciągają, chyba się nie mylę?:)

Dzięki za uwagę, pozdrawiam Chom

Zerknij na moje cudeńka:

Bestia --> http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=247992

Beatka http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=191848

___

"Tylny napęd jest jak sex - Po co jeździć na ręcznym jak można dać w piz*ę" ;)

• 4 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ładny kolor :cool2: mam taki na e92 ;)
Opublikowano
jaki przebieg tej m5? juz po wymianie silnika?
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Trzy dni temu zakupiłem M4 F83 Mineralna Biel, auto z USA więc za 1,5 miesiąca pochwale się fotkami :)
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam ,na jaki rabat można liczyć kupując nowe M2 z salonu ?mam informację że na tym polu nie da się wiele zdziałać więc rozważam używki/roczne.Chyba że,sprzedawca nie chcę mi nic więcej zaproponować niż te kilka procent.
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Witam. Od jakiegos czasu jestem Dumnym posiadaczem M3 e92. Potrzebuje jakiegoś speca zajmującego się tylko i wyłącznie M najlepiej z pomorza lub okolic. Będę wdzięczny za pomoc!
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...