Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jestem tutaj nowy wiec witam wszystkich i mam takie pytanie zwiazane ze skrzynia biegow a mianowicie w moim bmw piewszy bieg jest do tyłu a nie do przodu jak w kazdej becie. pozdo
Opublikowano
własnie chcialem sie dowiedziec w jakich modelach byly takie skrzynie bo wczesniej sie z takimi nie spotkalem a pare takich autek mialem. slyszałem ze byly montowane w M 1 ale nie wiem czy to jest prawda
Opublikowano
dzieki za informacje :) ale jest jeszcze jedna sprawa a mianowicie cos jest nie tak z przełozeniami,bo przy 3000 obrotow ja jade 80 na godz :cry: nie wiem co jest nie tak. moze ta skrzynia nie pasuje do tedo dyfra.Macie jakis pomysł jak to sprawdzic ? dzieki
Opublikowano
dzieki za informacje :) ale jest jeszcze jedna sprawa a mianowicie cos jest nie tak z przełozeniami,bo przy 3000 obrotow ja jade 80 na godz :cry: nie wiem co jest nie tak. moze ta skrzynia nie pasuje do tedo dyfra.Macie jakis pomysł jak to sprawdzic ? dzieki

ale na jakim biegu?

nigdy nie widzialem takiej skrzyni na zywo ani tym bardziej nie jechalem, ale smiem podejrzewac ze jazda po miescie siodemka z takimi przelozeniami musi byc upierdliwa.. moze sprobuj sprzedac komus kto chce np. do e24 wstawic do jazdy sportowej, a sobie wstaw normalny overdrive i jeszcze ci kasa zostanie

Opublikowano
jeszcze tego nie sprawdzilem jakie mam przelozenia ale myslalem o wymiane skrzyni na automata. mialem wczesniej dwie takie bety z automatem i jezdzilo mi sie badzo dobrze. wiec tylko przekladka i w droge :D
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Jakbyś chciał tę skrzynię sprzedać to daj znać.

601236410

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

• 1 miesiąc temu...