Skocz do zawartości

Zakup Diesla w automacie co najlepiej jaki silnik???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zwracam sie do was z prosba o pomoc w zakupie Bmw e39 koniecznie w Dieslu i koniecznie w automacie. Nie mam pojecia jaki Dieselek bedzie dobrze wspolpracowal z automatyczna skrzynia. Slyszalem juz o 530d ze skrzynie strasznie siadaja czy to prawda???? Dzieki za jakie kolwiek info w mojej sprawie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

wiesz co tez tak slyszalem ale to zalezy jak sie jezdzi njak katujesz samochod to tak jest.ja mimo to zakupilem taka i rewelacja.kilku moich znajomych jezdzi juz dluzszy czas 3.0 diesel i w automacie dlatego tez taki kupilem.nikt nie narzeka i nic sie nie zepsolo.jezeli jestes zainteresowany to chce sprzedac ta moja e39 12.12.2001rok full wersja 4 miesiace w kraju a chce sprzedac bo mam male klopoty finansowe i potrzebuje pilnie kasy.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10972738

wiecej fotek jest w gieldzie sprzedam bmw e39 3.0 diesel znajdziesz

Opublikowano
Jest na forum obszerny temat o ASB. Tam możesz dowiedzieć się dużo. Ja kupiłem 530dA i jestem zadowolony. Nie żałuję zakupu i cieszę się z wygody jaką zapewnia automat.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Slyszalem juz o 530d ze skrzynie strasznie siadaja czy to prawda????

Jak się nie zmienia oleju i robi 500-600tys km, żeby następnie opchnąć auto handlarzowi, który robi z takiego auta "igłę" 189 tys km, to można się spodziewać nie tylko awarii skrzyni. A na poważnie, to faktycznie prawdą jest, że połączenie silnika 3.0d i skrzyni GM jest dość niefortunne, co wcale nie oznacza, że od razu należy ten mariaż przekreślać. Wystarczy jedynie przy zakupie zwrócić baczną uwagę na pracę skrzyni oraz w miarę możliwości zweryfikować stan licznika auta.

Opublikowano
wiesz co tez tak slyszalem ale to zalezy jak sie jezdzi njak katujesz samochod to tak jest.ja mimo to zakupilem taka i rewelacja.kilku moich znajomych jezdzi juz dluzszy czas 3.0 diesel i w automacie dlatego tez taki kupilem.nikt nie narzeka i nic sie nie zepsolo.jezeli jestes zainteresowany to chce sprzedac ta moja e39 12.12.2001rok full wersja 4 miesiace w kraju a chce sprzedac bo mam male klopoty finansowe i potrzebuje pilnie kasy.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10972738

wiecej fotek jest w gieldzie sprzedam bmw e39 3.0 diesel znajdziesz

Ładna furka.... Szkoda, że musisz ją sprzedać. Rozważasz możliwość sprzedaży kół? Te 18 cali mi się podobają.