Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
juz od czasu kiedy zakupilem e39 mam problem z radjem kiedy wjade w dziure lub poprostu w niektorych momentach gasnie nie ma glosu wogole nie zawsze ale przewaznie.zeby dzialalo odlaczam z tylu w bagazniku kabelek od radia i podpinam z powrotem i wtedy gra co to moze byc.znajomy mi mowil ze mozliwe ze cos RDSem ze sie z nim cos stalo w sumie mozliwe tez bo jak grala jakas piosenka z radia to zostal napis tytulu tej piosenki i sie swiecil caly czas pomimo innych piosenek.czy ktos mial cos podobnego i kto by mi to zrobil jakis fachowiec.jak robilem zawieszenie w BM Cars w myslowicach prosilem zeby zerkneli tam ale chyba nic nie zrobili.dzieki za pomoc i za rady
Opublikowano

dokladnie mistrzu jak tak masz pomagac to lepiej nic niepisz!!!

mam taki sam problem, czyscilem wtyczke z pinami i dalej nic

pozdr

zycie zaczyna sie po 50i
Opublikowano

Nie jest to miejsce do klutni, ale przez takich jak Wy robi sie jeden wielki syf i smietnik, forum robi sie coraz bardziej nieczytelne. Tak wiec najpierw dajcie od siebie trochę pracy, zrobcie kilka tematow w zrob to sam, itd a potem jakies przytyki wstawiajcie. Leserzy jestescie i nic wiecej.

Podstawowa zasada tego forum mowi, nim zapytasz POSZUKAJ............jesli macie trudnosci z czytaniem to juz nie moja wina.

dodatkowo dublujesz temat :mad2:

Opublikowano
ja proponuje kolego jak nie pomagasz to sie wogole nie udzielaj bo przez takich jak ty forum sie zasmieca i tyle a reszcie dziekuje za pomoc