Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
E tam :) Ja zamiast środkowego mam strumienicę ,a końcowy z allegro "Bosi" kiedyś takie były. Jeździ i nie narzekam :D i głośno też nie jest :D
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"
Opublikowano
odpuść sobie ten środkowy, strumienica łuskowa zamiast katalizatora i oryginalny końcowy bym radził, nie będzie głośno a efekt dość dobry
Opublikowano
witam :) ja miałem w swojej E36 320i przelotowy mugen i strumień ... sprzedałem to po kilku miesiącach :doh: auto straciło moc na niskich obrotach ... wstawiłem seryjny i widmo :D cisza i moc bez ''wioski'' z hałasem na mieście :wink: szukaj na allegro też używanych bo oryginał to oryginał ja kupiłem za 190zł jak nowy a te zastępcze to już w sklepie próchno :mrgreen:
Opublikowano
acha to z tego co tu piszecie to wychodzi że końcowy może być a środkowy używany trzeba kupić, tylko tak se myśle żeby ktoś mi mocno wypalonego nie sprzedał i żeby nie dzwonił
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam kolegów podepnę sie pod temat.

Mam sedana 1.8i m43 z 97 roku szykuje mi sie wymiana tłumika końcowego i moje pytanie jest takie.............

Czy moge założyć tłumik od 1.8is czy będzie pasował czy nie będzie głośno chodził bo niezależy mi na chałasie.

Czy różnią się czymś te tłumiki bo ze zdjęć widze że ten od is-a ma jeszcze taki mały tłumik przed końcowym.

Doradzcie coś prosze........................ :(

Opublikowano
Witam kolegów podepnę sie pod temat.

Mam sedana 1.8i m43 z 97 roku szykuje mi sie wymiana tłumika końcowego i moje pytanie jest takie.............

Czy moge założyć tłumik od 1.8is czy będzie pasował czy nie będzie głośno chodził bo niezależy mi na chałasie.

Czy różnią się czymś te tłumiki bo ze zdjęć widze że ten od is-a ma jeszcze taki mały tłumik przed końcowym.

Doradzcie coś prosze........................ :(

witam, polecam ten sklepik

http://webautoservice.pl/bmw-318i-155-1997-18-tlumiki.html

swego czasu tez kupowałem ale do wersji cabrio, powyzej link do układów.

zawsze możesz do nich zadzwonić i dopytać o szczegóły...

Opublikowano

Witam kolegów.

Czyli tak ceny są takie same w zasadzie tylko chce wiedzieć czy jeżeli założe od 1.8is to czy to nie wpłynie żle na prace silnika?????????????????????????????????????

Czy ktoś może mi jeszcze coś podpowie.................... :(

Opublikowano
Ja mam od 2.0 i jest ok to samo. 2.0 od 1.8 różni średnicą mocowania tłumika środkowego z ostatnim ,nie wiem jak jest z is