Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko wskazuje na to że mam pompę wspomagania w stanie ....wołającym o pomoc.

Wyje, pieni płyn od wspomagania, a nawet zaczyna kipieć przez nakrętkę zbiorniczka płynu.

Model pompy do mego silnika trudno znaleźć na allegro ...nie chce też polegać na niepewnych

sugestiach, że może pasować od innych silników ...bo co osoba to inne sugestie.

..i wiadomo można się też wbić na minę i kupić padake.

:?: Czy ktoś z Was regenerował pompę wspomagania? ...warto? ...na długo starcza taka regenerowana pompa?

...bo jest u mnie w mieście pacjent co chce za regenerację:

300-350zł + (100zł wyjęcie i założenie z zalaniem płynem).

z góry dzięki za odp.

Opublikowano
Widzę na allegro jest taka za 120zł. Ja do siebie kupiłem najtańszą jaka była po 70zł i do tego z 99" i nawet przy -20 stopniach kręci się kierownicą zaraz po odpaleniu jak w letni dzień. Nie regenerował bym tylko kupił używaną, 300-350 za regeneracje pompy to daj pan spokój.
Opublikowano
Widzę na allegro jest taka za 120zł. Ja do siebie kupiłem najtańszą jaka była po 70zł i do tego z 99" i nawet przy -20 stopniach kręci się kierownicą zaraz po odpaleniu jak w letni dzień. Nie regenerował bym tylko kupił używaną, 300-350 za regeneracje pompy to daj pan spokój.

jestem tego samego zdania

A little piece of heaven in my hands