Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Mam przetartą na wylot tapicerkę pod dupą w fotelu kierowcy i będzie się pruła dalej. Gdzie i jak polecacie to naprawić, żeby nie powiększała się. Interesuje mnie Kraków i okolice.

pzdr

Opublikowano

sęk w tym, że reszta fotela jest w bdb stanie, nie wygnieciony, nie poprzecierany,. a jak patrze na te allegrowe, to wszystkie jakieś zmęczone są. :/

I pytanie mam, fotele z anglika sątakie same, nie? Bo może lepiej szukać przedniego pasażera z angola, bo będzie mniej wygnieciony?

Opublikowano
Jeśli chcesz kupić fotele z algola prawy czy tam lewy"mniej wygnieciony"to zawsze można przełożyć samą tapicerkę czyli gąbkę i materiał na twój fotel a rozbiera sie banalnie i problem z głowy :D (i nie trzeba sie martwić czy sie bedzie nadawać z algola) :mrgreen:
Bardzo Mafijny Wóz
Opublikowano
no ale ktoś to musi przeszyć, bo samo posiadanie gąbki i tapicerki po dupę nie wystarczy. I wracamy do mojego pytania - gdzie to zrobić tanio i dobrze?
Opublikowano
Jak kupisz taki sam fotel jak twój tylko z anglika to jeżeli będzie się różnił jakimiś szczegółami w konstrukcji metalowej to przekładasz jedynie samą tapicerke z gąbkami do swojego i po kłopocie, cieszysz się naprawionym fotelem. Tapicer nie będzie potrzebny.
BMW to pełnia życia.