Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak juz wcześniej pisałem nie mialem nigdy E38 wiec moje podpowiedzi są oparte na moich doświadczeniach z moją E39.

Jeśli chodzi o emulator zmieniarki to w komplecie powinien mieć kabel z wtykiem 10-pinowym do podłączenia z tyłu radia - sygnały audio do radia, oraz drugi z pinami do uzupełnienia w dużej czarnej wtyczce - zasilanie i i-bus ( chyba ze idzie to jednym zespolonym kablem, który na końcu ma wtyczke i przewody z pinami ).

Pytanie czy to zadziała z twoim radiem - w kilku miejscach widziałem na liście kompatybilności ze działa to z e38 w rocznikach od 09.1996. Tu nie jestem w stanie Ci wiecej podpowiedzieć, może ktoś z forumowiczów już to trenował w takim aucie jak Twoje i mógłby się podzielić informacjami. Pozdro.

Opublikowano
No własnietylko nikt sie nie podpina do tematu.
Pomocy potrzebuje każdy a zarazem każdy powinien jej udzielać.
Opublikowano

Wzmacniacz podłączyłem, ledwo dostałem sie do tego radja, podłaczyłem sie pod tylnie głośniki,wyprowadziłem sobie czincze damskie i gra tylko szkoda ze bagaznik jest tak wyciszony bo tuba musi głośno grać zeby dotarł jakiś bas do wnetrza auta.

Zmieniarke sobie zamówiłem taką http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=949309281 z takimi wyjściami. Kabel z serwisu muszę kupić ten co idzie do radia(80zł.) i powinno być już git. Zobaczymy jak to bedzie działać.

Opublikowano
Jeszcze mnie dziwi co to sa za takie cienkie przewody co ida do modułu gps do tunera tv nawet 2 i maja taka malutką wtyczke,wygląda to tak jak wtychka antenowa tylko miniaturka.Widziałem tez takie coś w tych nowszych zmieniarkach.Widać to nawet na tym zdjęciu http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=950145060 co pokazuje tył zmieniarki i tam z lewej strony też jest takie mqalutkie gniazdo. Co to może być :?: :?: :?:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wyjście cyfrowe do instalacji z DSP
Wszyscy wiedzieli że tego nie da się zrobić. Aż pojawił się jeden co nie wiedział...i zrobił.
Opublikowano
Aha czyli dzwiek cyfrowy do procesora dsp? a od modułu gps i w tunerze tv sa 2 takie same i jedno duże wejscie antenowe z dwoma pinami w sobie i to samo jest w czytniku gps.
  • 9 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
No troche kombinacji i napewno się da. Najlepej kupić jakąś niby zmieniarke co czyta usb sd i inne pierdoły i w niej tez powinno byc aux
Opublikowano

a jak uwazacie czy buty maja wplyw na prowadzenie samochodu? Chodzi o to czy podeszwa lepiej by byla chropowata czy plaska, i czy podbicie jak np. w pantoflach moze przeszkadzac? Moje pytanie stad ze chce kupic sobite te buty allegro.pl/caterpillar-zachary-711138-r-43-5-nowe-i1477145615.html a z zawodu jestem kierowca i w sume zawsze prowadzilem w plaskim sportowym obuwiu a teraz niestey musze to zmienic prosze o przeniesienie tematu jak w zlym miejscu napisalem!

Pozdrawiam!