Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Straszny obciach :mad2: , ale jeżdżę już z tym grajem trochę czasu i nie wiem jak się go programuje :duh: , tzn. jak zakodować stacje. Chyba za bardzo kombinuję i na proste rozwiązania nie mogę wpaść. Jakiś help :modlitwa: , a potem możecie zlać :D

Thanx!

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano
ja bym ustawił daną stację i żeby zapamietac pod danym numerem np pod 1 to bym przytrzymał na dłużej ten przycisk. i po temacie :8)

525i 1991r. Islandgrün met.

525tds 1993r. Oxfordgrün met.

635 CSi/A 1981r. Zypresengrün met.

zielono mi .... 8)

Opublikowano
wujek prawdę ci powie :cool2:
to właśnie te chwile,kiedy wszystko jest dokładnie takie,jak pragniesz,a jedyne co czujesz to czysta przyjemność.To właśnie daje Ci BMW.
Opublikowano
no, to życzę powodzenia... nie pytałem się zresztą co ty byś zrobił, tylko jak to zrobić. dzięki za chęci, ale raczej nie pomogłeś :wink:
Opublikowano
no, to życzę powodzenia... nie pytałem się zresztą co ty byś zrobił, tylko jak to zrobić. dzięki za chęci, ale raczej nie pomogłeś :wink:

Nie wiem czemu czepiasz się Wujka, ale tak się to właśnie robi.

Pozdrawiam

Gomes

Opublikowano

Nie czepiam się Wujka, choć złośliwy chyba jestem z urodzenia :norty: a to radio strasznie mnie już wk... Z tego co napisał nie wynika, że wie że tak się to robi, tylko że tak przypuszcza, stąd mój komentarz. A skoro tak się je programuje, to znaczy że co...? Mam walnięte? W taki sposób próbowałem na samym początku, potem próbowałem różne kombinacje klawiszy, w różnym czasie, jednocześnie itd, itp. I nic!!! :mad2: Mam zaprogramowane kilka stacji, z tym że gość od którego kupowałem dawno temu samochód nie był z moich okolic. W związku z tym zostały mi tylko RMF i trójka. Pozostałe niestety mają u mnie inne częstotliwości. Jednak radio gra, stacje wyszukuje, tylko nie mogę ich zaprogramować.

Jakaś podpowiedź, albo ktoś może manuala na maila podrzucić w jakimś ludzkim języku - za germański z góry thanx, ale poddaję się na wstępie.

Wujek - sorki :modlitwa: nie chciałem być niewdzięczny

pees: jak ustawię jakąs stację - automatycznie, scanem, czy wpisując częstotliwość - i spróbuję nacisnąć klawisz numeryczny - żeby ją przypisać pod ten numer - za każdym razem, niezależnie jak długo przytrzymam wskakuje mi to co już wcześniej było zaprogramowane. ....więc może skasować wszystkie stacje i programować na nowo? tylko jak się kasuje z pamięci radia ustawienia !?

Opublikowano

wychodzi na to że masz uszkodzone radio.

Stare radia miały inną procedurę zapamiętywania stacji - najpierw trzeba było wcisnąć przycisk oznaczony M, ME itp - a potem nacisnąc wybrany klawisz 1..4 i stacja była zapamiętana :8)

525i 1991r. Islandgrün met.

525tds 1993r. Oxfordgrün met.

635 CSi/A 1981r. Zypresengrün met.

zielono mi .... 8)