Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hej w moim aucje pali się inspekcja zegarek i lampka od klocków niby w klockach mam czujnik porwany patrzyłem nic tam nie widać klocki mam jak nowe jak to usunąć i co oznacza zegarek jak pousówać to bo przez zmostkowanie 7 pinu zielone kwadraciki udało mi się zapalić ale reszta nie znika ocb?? dzięki z góry za odpowieć
Opublikowano
Lampka od klocków nie zniknie dopóki nie wymienisz czujnika bo jak piszesz jest przerwany i wtedy się będzie palić, możesz połączyć też ze sobą oba kabelki czujnika ale to chwilowe rozwiązanie bo i tak czujnik nie działa ale kontrolka zgaśnie. Co do zegarka inspekcji to z tego co pamiętam trzeba dłużej przytrzymać kabelek żeby je zgasić nie pamiętam dokładnie ile czasu ale napewno dłużej niż przy kwadracikach. Można też podłączyć autko pod komputer w celu usunięcia tej inspekcji i zegarka.
BMW forever!!!